העוגות הן בלי קצפת, אבל בחלקן באמת היה קרם.
יכול להיות שיש גם מתכונים טובים - לא נראה לי שכל קינוחי השוקולד הטובים שאכלתי במסעדות בהכרח הכילו חלב. אבל כנראה המתכונים האלה הם לא אלה שהשתמשו בהם ההורים של הילדים בכיתה של הבת שלי. גם אני הייתי בחלק מהאירועים שלה, ובאמת חלק בלתי מבוטל מהעוגות היה בלתי אכיל, גם בלי שום קרם. כך שהבעייה לא בבת, אלא בעוגות. וההשתפכות של חלק מהילדים על עוגת הוניל של פילסברי (קיבלנו מחמאות ישירות מהילדים ו/או מהמורות, בשתי הכיתות של הבנות שלי) מראה שכנראה באמת לא רק אני והיא חושבות ככה...