ועוד המלצה למנה ראשונה ,,,
קציצות כרישה ,שמתאמים גם לצמחוניים:
מערבבים את בצלי הכרישה הפרוסים והמבושלים עם 2 תפוחי -אדמה מבושלים ומרוסקים, ועם בצל מטוגן,
מוסיפעם 2 ביצים ו-2 כפות קמח -מצה ,חופן פטרוזיליה ,(וכמה עלי כוסברה קצוצים). מלח ופלפל.
אופים בתבנית בתנור כ-20 - 25 דקות מזהיבים -2 הצדדים.
ויש מנה טעימה מאוד וקלה להכנה .
למראה חגיגי :אפשר להכין בגביעי מאפינס מסיליקון ,קלים לשליפה בעודם חמים,ומושלמים בצורתם.