אפשר להתחיל מהפינה הקטנה שלנו
אני מעדיפה שלא להמתין לחקיקה או להנחיות חיצוניות, אלא ללכת לפי הידע והמצפון שלי.
אני לא דתיה ולא מבינה בשחיטה כשרה (או בכל שחיטה אחרת), עצם ההרג מרתיע אותי, שלא לדבר על הסבל של בע"ח בתעשייה הזאת במשך כל חייהם. המחשבה על בשר טלה בצלחת מרתיעה אותי לא פחות מאשר בשר כלבים או חתלתולים. השאלה איזה בעל חיים נחשב "לגיטימי" או "כשר" היא רק תלויית תרבות ודת.
 
אני מניחה שלפי רב קני המידה אני נחשבת "אוכלוסיה מוחלשת" ולמרות זאת אני לא רואה מניעה בטבעונות, להיפך, ואני לא רק "שורדת" מתזונה צמחית, אלא נהנית ממנה והיא אפילו עזרה לי מבחינה בריאותית.
המיתוס שצריך בשר כדי להיות בריא וחזק מבוסס בעיקר על התרבות שבה גדלנו ועל גורמים אינטרסנטיים שרוצים לחזק אותו. רק לאחרונה התפרסמו המלצות להמנע מבשר אדום ומבשר מעובד, זה לא היה "עוד מחקר" אלא המלצה של גופי הבריאות המובילים בעולם, שהסתמכה על מחקרים רבים ומבוססים. מה גם שלמרות הממצאים הסותרים בנוגע לתזונה, כמעט כל הגישות טוענות שרצוי לבסס את התזונה על ירקות ולהפחית מזון מעובד.
ומבחינה כלכלית קטניות ודגנים יותר זולים מאשר בשר.
 
לגבי לא לכנות בשמות גנאי ולהפחיד את מי שצורך מהחי, מסכימה איתך לגמרי שכינויי הגנאי מיותרים. לגבי "הפחדה", רובנו מעדיפים להדחיק את מה שקורה בתעשייה הזאת, והמטרה בד"כ היא לא להפחיד או לאיים, אלא רק לחשוף את מה שמסתתר שם, כדי שהבחירות שלנו יהיו מודעות יותר. אצלי המעבר היה הדרגתי, הפחתתי בשר וכשראיתי שמסתדרת מצויין בלי זה אז עברתי לצמחונות. בהמשך הורדתי מוצרי חלב אבל המשכתי לקנות ביצי חופש. עד שנתקלתי בסרט שהראה מה קורה לאפרוחים הזכרים.... מאז לא נגעתי בביצה...