אפי, כפי שתראי - לא. וכן, זה בדיוק המתכון.
כך זה נראה. למאפינס הוספתי חופן אגוזי מלך וללחם עגבניות מיובשות.
פשוט נפלא.
אצל פסקל פרץ-רובין קראתי שזה מתכון שפורסם לפסח ב-2014. טוב, כל
אחד והקצב שלו.
אני שמתי, כאמור, תחליף דבש דל פחמימה.
 
זה קצת שחום מידי, כי אפיתי אתמול בלילה וחיממתי הבוקר להגשה בתנור,
וכמובן, שכחתי את זה קצת. אבל אין לזה טעם שרוף.
 
נהניתי בפעם הראשונה מזה שנה מתחושה של לחם בפה. אכלתי ארבעה היום
מרוב התלהבות. קבוצת החברות שהתארחו כאן בבוקר גם כן חיסלה כמות טובה משני המאפים. קסום.