לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב חמצמץ

taloosh123

New member
לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב חמצמץ

1 חבילה לבבות ארטישוק קפואים - מופשרת למילוי- מערבבים יחד: 500 גרם בשר בקר טחון 2 גזרים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות 1 בצל גדול, חתוך לקוביות ומטוגן 2 חלמונים חופן פטרוזיליה קצוצה דק 1 כפית פפריקה 1 כפית כורכום 1 כפית בהרט 1/2 כפית אגוז מוסקט מלח ופלפל לרוטב: 1 כוס מרק עוף אמיתי מיץ מלימון 1 1 שן שום פרוסה דק חופן כוסברה קצוצה כפית כורכום ביצים: 2 חלבונים כפית פפריקה ממלאים את לבבות הארטישוק בבשר הטחון. (כך שהתערובת יוצרת "גבעה" מעל הלב). מהבשר הנותר יוצרים קציצות רגילות. טובלים את הלבבות בביצים ומטגנים במחבת עד שהכל משחים. מסדרים את כל המטוגנים בתבנית אפיה. אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות מכוסה ו10 דקות פתוח (כשהתבנית במצב פתוח- יוצקים מהרוטב על הממולאים למנוע התיבשות) לעוד מתכוני בשר טעימים- תכנסו לבלוג שלי! :)
 

Master Stav

New member
שאפו .....

מאד אוהב את המתכוניםש לך זה אחד היותר חביבים עלי .....תודה
 

קוביקו68

New member
יא ווארדי

...איזו קציצה.....
 
למעלה