לדעתי הפוך כשעוברים גיל מסוים זה פחות רלוונטי ואפשר לשחרר
הנזק לרקמות השונות והסיכון למחלות מצטבר מהילדות
לאורך התזונה וההרגלים של כל החיים 20 - 60 זה המון. לא ניתן לחזור לאחור.
הנזק הוא כמו דלי שמתמלא ואז עולה על גדותיו וגולש.
לא אומר שצריך להתפרע ובטח לא לוותר על פעילות גופנית שחשובה יותר.
ירקות ופירות צריך לאכול גם ובעיקר כשצעירים - זה מה שהיה לי חשוב לתקן.
אגב אוכל, נושא הכשרות ׳מעוור עיני צדיקים׳
אנשים טובים רוצים לעזור ממליצים לדוגמא על חנות עוגות טובה בפייסבוק
שלא הולך לה, אבל הכל טעים ורוצים לעזור ליהודי המוכר.
ואז יוצא/ת מישהו/היא ופוסל שאין לו תעודת כשרות
אני שואל האם נטרפה דעתינו? אנחנו חיים בישראל: חומרי הגלם בפיקוח
רובם, הן תברואתי והן לדיני הלכה יהודית. מה המשמעות לפרט ובני ביתו
אם משגיח כשרות נתן היתר? ואיך כן כשר לפגוע בפרנסתו של אופה או מוכר?
זו תופעה שלא הכרתי לפחות כל ימי, אולי היתה הסתייגות מלאכול אצל ערבי
שאף היא מזעזעת וגזענית.
מוכן לפתח ויכוח על הנושא עם מי שלא יפלבל לי עיניים על רגשות
העם היהודי בניכר.