בעקרון בצל הכרישה ועוד קטע מהגבעול,החלק שצבעו ירוק בהיר.
כשקונים כרישה ,לשים לב שהסחורה טרייה, כשהגבעול ירוק רענן ולא יבש,
ראיתי פעמים רבות, שפים שחותכים את הבצל וגם את החלק הרענן והבהיר של הגבעול,בערך 7-8 ס"מ של הגבעול, וכמובן זורקים את שאר העלים היבשים.
 
לסילוק החול שדבוק לכרישה,לשטוף בקערה,בזרם מים,
פורסים את הגבעול לפרוסות בעובי ס"מ, מעבירים לסיר רחב,ומרתיחים כשהסיר מלא במים,וכך החול משתחרר לגמרי מהכרישה, מוציאים בכף מחוררת ומצננים.