חזה עוף.... מדי פעם כשאין לי חשק לטגן את כל השניצלים, אני מטגנת בצל המחבת, מוסיפה את חזה העוף חתוך לקוביות בגודל בינוני. מוסיפה עגבניות קצוצות, או רסק עגבניות (הכנה ביתי מעגבניות שעבר זמנן). מתבלת במלח, אפשר להוסיף גם א. מרק (ללא מונוסודיום גלוטמט). מבשלת כחצי שעה. נתחי החזה יוצאים עסיסיים וטעימים. בהצלחה! רעיה
להכין כמו שווארמה מתובלת, לעשות ממנו רולדה עם פטריות, לטחון לקציצות, פסטה עם עגבניות ונתחי עוף, חומוס עם נתחי עוף מטוגנים ובצל, למלא באורז עם פירות יבשים,
מטגנים להזהבה בצל, אפשר גם פטריות. חותכים חזה עוף, מטגנים קצת, אפשר עם סויה. מתבלים. מכינים מיונז קארי (בעיקרון צריך כף קארי על כל 6 כפות מיונז, לפחות מזה צריך קצת לעשות חישובים). מערבבים מיונז קארי עם העוף, אוכלים עם לחמניות וחלות. טעים!
לעשות "בצק בירה".(יש מתכונים פה בפורום) ואז לחתוך את החזה עוף לרצועות, לטבול בבלילה של הבצק בירה ולזרוק לשמן עמוק. יוצא ממש טעים...ולא לשכוח כשאוכלים לשים בצד רוטב צ'ילי מתוק,יש להם טעם חבל על הזמן!