יין שמשאיר בכוס משקע (כמו בכוס קפה שחור)
הייתי בארוחת סדר פסח אצל משפחה שאוהבת ומבינה ביין.
היה על השולחן בקבוק יין (סגור) אדום של יקב אסף, סוג קיסריה ריזרב שיראז שנת 2010 (בדקתי הרגע - עולה ₪ 130)
כלומר זה לא יין פשוט וזול.
שמתי לב למשהו מוזר - כשאני שותה, והכוס מן הסתם נמצאת בזוית הטיה, אז בתחתית הכוס מופיעים מעין גרגירים אדומים קטנטנים, כמו במשקע שנשאר בתחתית הכוס אחרי ששותים קפה שחור.
זה משהו רגיל שפשוט לא שמתי אליו לב עד היום?
או שזה בגלל סוג היין?
או שהיין לא טוב?
מה דעתכם?
הייתי בארוחת סדר פסח אצל משפחה שאוהבת ומבינה ביין.
היה על השולחן בקבוק יין (סגור) אדום של יקב אסף, סוג קיסריה ריזרב שיראז שנת 2010 (בדקתי הרגע - עולה ₪ 130)
כלומר זה לא יין פשוט וזול.
שמתי לב למשהו מוזר - כשאני שותה, והכוס מן הסתם נמצאת בזוית הטיה, אז בתחתית הכוס מופיעים מעין גרגירים אדומים קטנטנים, כמו במשקע שנשאר בתחתית הכוס אחרי ששותים קפה שחור.
זה משהו רגיל שפשוט לא שמתי אליו לב עד היום?
או שזה בגלל סוג היין?
או שהיין לא טוב?
מה דעתכם?