כן, זה בסך הכל 3 שעות, אבל
אני רואה את הדברים קצת אחרת, אני בן אדם מאוד לא מפונק ומאוד מחושל , אבל לא כל יום טסים, ואני מצפה שבטיסה יהיה משהו לאכול. זה לא היה נעים לקבל סנדביץ עם נקניק ובצל מאודה (אני שונאת בצל), להגיע באמצע הלילה לסלובניה (כמובן ששם הכל סגור) ולאכול חטיפים שהבאתי מהבית בגלל שבמטוס לא היה משהו נורמלי. היו שם צימחונים שפשוט לא אכלו כלום. בפעם הבאה בהחלט אביא סנדביץ, אבל אני לא חושבת שבטיסה של 3 וחצי שעות אני אמורה לדאוג לאוכל לי ולכל המשפחה. (במיוחד שהגעתי לטיסה מיד אחרי יום עבודה מפרך). מה גם שבחזרה היה לנו עיקוב של שעתיים ובשדה בסלובניה לא היה כל כך מה לאכול, כי הם באדישות שלהם הביאו 5 סנדביצ'ים שנמכרו מהר מאוד ובמטוס שוב היה הסנדביץ עם הנקניק והבצל.... אז אני חושבת שבעלות דומה יכלו לתת משהו משודרג יותר, ולתת לנוסעים הרגשה טובה יותר. בעבר טסתי עשרות פעמים בצ'רטרים ותמיד היו מגשיות עם אוכל חם, זה היה נחמד ומפנק, ואז לא שילמנו יותר. אז יש מגמה של קיצוץ. אז זה נראה מצחיק לבוא לטיסה עם סנדביצ'ים, אבל כנראה שזו המציאות. חבל. כמובן שזה לא קטסטרופה, אבל זה יכול להיות אחרת.