טוב גיליתי שמחבתות טפלון רעילות או משחררות

טוב גיליתי שמחבתות טפלון רעילות או משחררות

חומרים רעילים אם הן נשרטות או בחום גבוה יש חלופה בריאה יותר? אני די אוהבת שהחומרים לא נדבקים למחבת ( בטפלון), יש מחבת שמשלב תכונות בריאות יותר למשתמש יחד עם תכונת חוסר הדבקות האוכל המטוגן למחבת?
תודה מראש ( רצוי המלצות למוצרים שנמכרים בארץ).
 
הכי טוב לך לקנות חדשה ולזרוק את הישנה שכבר לא בשימוש

לגבי הכי בריא? נירוסטה.
מצד אחד הבעיה היא שזה לא טפלון ויכול להידבק
מצד שני נירוסטה זה הכי בריא וכלים מנירוסטה נשמרים כמו חדשים לאורך שנים
 

Drill Bit

New member
נצל"ש...לגבי סט הסירים של....

SALAD MASTER
אהלן!
דבר ראשון, למען הסר ספק, אין לי שום קשר מכל סוג לחברה זו. בבית אנו משתמשים בסירים הכי פשוטים שיש לאוכל הכי פשוט שיש ושהוא,לטעמי, פשוט הכי טעים. בכל מקרה...חבר הראה לי את הסירים האלו והגדולה שלהם היא....
הכרומיום ותרכובות ברזל נוספות לא מתפרקות ועוברות למזון...עשוי טיטניום כירורגי.
הבישול לוקח פחות זמן...יש הולכת חום יותר טובה.
המחיר לסט התחלתי 12000 ש"ח.
עשיתי אצלו ניסוי והרתחנו מים עם סודה לשתיה בשני הסירים בכמות שווה. הטעם של המים מהסיר הפשוט היו בטעם של ברזל מהסיר טיטניום רק קצת מליחות של הסודה. שאלתי היא...האם מישהו מכיר את הסירים האלה??? יש איזו דעה על העניין?
תודה רבה למגיבים וסליחה שיצא קצת ארוך....סורי.
 
למעלה