פערי האיכות בין רמות האירוח בגיאורגייה, שהיא מדינה ממש
לא יקרה באופן כללי עבור התייר שמשלם בדולרים או ביורו, מאד גדולים.
אפשר למצוא חדר נקי עם שירותים צמודים, טלוויזיה וכו' ב- 30$ או אפילו בפחות,
ואפשר ללון במלון מעולה במחיר כפול מזה.
ואפשר לאכול במקומות שמיועדים לארוחה מהירה וקלה, בעיקר בצהריים, בדרך כלל מקומות בהם האוכל מבוסס על בצק ממולא מסוגים שונים, ואלה ארוחות מאד זולות, ותמורת סכום קצת יותר גדול, לאכול ארוחה של הרבה מאכלי ירקות, בשר (למי שלא מקפיד על כשרות) או דג וכו', במחיר כפול, שגם הוא לא גבוה יחסית למה שאנחנו מכירים בישראל. סיפרתי לכם כדוגמה על ארוחת דג שקניתי.
הרבה תלוי בחברה אתה אתם נוסעים. כדאי לבקש מראש המלצות ממי שנסע ונהנה.
הרבה גם תלוי במדריך - המדריך שנסעתי אתו לפני שנתיים ומשהו, סיפר שהוא מקבל תקציב מסוים לארוחות בדרך, ושיש מדריכים שמחפשים מקומות זולים ופושטים, ואת העודף הגדול משלשלים לכיסיהם. לשמחתי היה לנו מדריך שאפשר היה לראות כמה הוא נהנה להזמין בשבילנו ארוחות ולהציג בפנינו את כל נפלאות המטבח הגיאורגי.