חדשה בתחום



יש גבינות טבעוניות שהן טעימות מאוד בפני עצמן אך לא דומות ל"מקור". לכן רצוי להתייחס למוצרים בפני עצמם, מה שמאפשר יותר להינות מהם, מבלי לחפש "תחליף"
 

פיקובל

New member
חדשה בתחום

לכן שאלה אולי טיפשית: מחפשת משהו שהכי מתאים להחליף גבינה צהובה בטוסטים/ פיצה.
אם אפשר מנסיונכם משהו שדומה ושילדים אוהבים.
תודה!
 
ברוכה הבאה


יש מוצרים של חברות משו-משו, וגה, ויולייף, שמתנהגים לא רע בטוסט - אפשר למצוא אותם בחנויות טבע, בסופרמרקטים ואפילו במכולת הקטנה שלי
יש ברשת הרבה רעיונות להכנה ביתית. אני מאד אוהבת גבינת "כמוצרלה" שמכינים מאגוזי קשיו - אצלנו במשפחה כל הילדים אוהבים
 

פיקובל

New member
תודה

מישהו מהם יותר דומה בטעם ובמרקם למקור או שהם בערך אותו דבר?
אולי אנסה כל פעם אחר...
 
למעלה