מקובל. הנחתי שזה עשוי להיות לא ברור.
די קשה לרדת לרמת הדברים שבקר שמגודל בתאילנד, למרות שזה נעשה תחת מונופול צרפתי
ובהנהלתו ופיקוחו לא ממש ראוי למאכל לדעתי. לבישול ארוך כן, לסטייק ממש לא.
אז מי שצורך סטייקים ראויים הם מיבוא.
יש די הרבה מקורות. העקרייים מתוכם הם אוסטרליה כאמור, טסמניה שמסתבר שיש מקום כזה
ועוד מסתבר שהיא נכללת בהסכמי המס האוקינאים שזה דבר שלא יעניין את שאר חברי הפורום מלבד אות יכי מחירי בשר הכבש שמגיע מניו זילנד שגם נכללת באמנה זו משפיעים עלי ישירות. כמו גם מחירי דגי הסלמון בטסמניה או מחירי הבקר באוסטרליה.
מקור יבוא נוסף הוא גם יפן אבל זה מעבר לגבולות יכולת השימוש היומיומי שלי.
לא מדובר על סטייק קובה, יש נתחים שנחשבים יותר ועולים יותר.
לצערי אני רחוק מהמצב בו אוכל להרשות לעצמי סטייק חפיפי לארוחת אחה"צ
ב 400-600 ש"ח לקילו, זה מחיר הבשר היפני.