פ ר פ ר י ם בבטן
New member
תחליפי תפח"א בבטטות
תפוח אדמה אני בקושי מכניסה הביתה. אני קונה אותם בבודדים (2 יחידות)
מחליפה בבטטות בתנור עם צ'ילי, פלפל שחור ומלח גס (חותכת לרבעים, שמה כף שמן (ל4 בטטות) ותבלינים ומעסה עם הידיים, 220 מעלות לחצי שעה)
פחמימות - תוסיפי קינואה לתפריט שלך, ירקות מוקפצים כמו שעועית ירוקה עדינה עם כפית שמן במחבת
מתוק - אני לא יכולה להתאפק אז מנסים להגביל מתוקים רק לסופ"ש
את יכולה להוסיף בננות, תותים וכו'
אצלי רק עכשיו חוזרים לשייק כי עד עכשיו היה נורא קר, וצר לי אבל אני לא מסוגלת לשתות שייק פירות עם מינוס 10 מעלות בחוץ. הינו עד עכשי על דייסת קוואקר עם פירות יער וכו' אבל התחיל להתחמם אז השייקר חזר למקומו על השיש.
סלט, לפחות פעם ביום ליד האוכל. אפילו אם זה רק מלפפון ועגבניה.
אחד הדברים המשמעותיים אצלי זה הכנת רוטב ביתי כי הרטבים המוכנים מלאים בשמן. אני מנסה להכין הכל בבית. אפילו פיצה אני עושה כל שבוע אבל שמה גבינת מוצרלה לייט בכמות קטנה מאוד, רוטב ללא שמן, בצק מקמח מעורב והרבה ירקות כתוספת.
פ.ס אטרף מבחינתי זה לקום בוקר בהיר אחד ולהחליט להפוך את הכל. אז באמת קשה להתמיד.
תפוח אדמה אני בקושי מכניסה הביתה. אני קונה אותם בבודדים (2 יחידות)
מחליפה בבטטות בתנור עם צ'ילי, פלפל שחור ומלח גס (חותכת לרבעים, שמה כף שמן (ל4 בטטות) ותבלינים ומעסה עם הידיים, 220 מעלות לחצי שעה)
פחמימות - תוסיפי קינואה לתפריט שלך, ירקות מוקפצים כמו שעועית ירוקה עדינה עם כפית שמן במחבת
מתוק - אני לא יכולה להתאפק אז מנסים להגביל מתוקים רק לסופ"ש
את יכולה להוסיף בננות, תותים וכו'
אצלי רק עכשיו חוזרים לשייק כי עד עכשיו היה נורא קר, וצר לי אבל אני לא מסוגלת לשתות שייק פירות עם מינוס 10 מעלות בחוץ. הינו עד עכשי על דייסת קוואקר עם פירות יער וכו' אבל התחיל להתחמם אז השייקר חזר למקומו על השיש.
סלט, לפחות פעם ביום ליד האוכל. אפילו אם זה רק מלפפון ועגבניה.
אחד הדברים המשמעותיים אצלי זה הכנת רוטב ביתי כי הרטבים המוכנים מלאים בשמן. אני מנסה להכין הכל בבית. אפילו פיצה אני עושה כל שבוע אבל שמה גבינת מוצרלה לייט בכמות קטנה מאוד, רוטב ללא שמן, בצק מקמח מעורב והרבה ירקות כתוספת.
פ.ס אטרף מבחינתי זה לקום בוקר בהיר אחד ולהחליט להפוך את הכל. אז באמת קשה להתמיד.