התעודות החדשות מתי הם יצאו באמת?אני כבר יותר משנה וחצי עם תעודה זמנית ולא נראה שהם עומדות לצאת
א אוזנית בלוטוס2 New member 16/9/11 #1 התעודות החדשות מתי הם יצאו באמת?אני כבר יותר משנה וחצי עם תעודה זמנית ולא נראה שהם עומדות לצאת
ק קרבינוש New member 16/9/11 #2 נכון זה מבאס אבל יש עיכובים זה צריך ארגון ותקציב לכל התעודות האלה וגם הם לא לחוצים שיהיו תעודות חדשות למתנדבים בתכלס צריך לחכות בסבלנות
נכון זה מבאס אבל יש עיכובים זה צריך ארגון ותקציב לכל התעודות האלה וגם הם לא לחוצים שיהיו תעודות חדשות למתנדבים בתכלס צריך לחכות בסבלנות
ק קפצתי לשניה New member 17/9/11 #3 חלוקת תעודות ומדים מתעכבת- עקב עבודת מטה בנושא " איך תראה התעודה החדשה" , מכוון שהולכת להיות מהפכה אירגונית ותרבותית במבנה המשטרה נושא תעודות חדשות נעצר לבנתיים. מדובר על כך שאק"מ הסיור התנועה ועוד יחידות יאוחדו למיקשה אירגונית אחת ע"מ לייעל את העבודה.
חלוקת תעודות ומדים מתעכבת- עקב עבודת מטה בנושא " איך תראה התעודה החדשה" , מכוון שהולכת להיות מהפכה אירגונית ותרבותית במבנה המשטרה נושא תעודות חדשות נעצר לבנתיים. מדובר על כך שאק"מ הסיור התנועה ועוד יחידות יאוחדו למיקשה אירגונית אחת ע"מ לייעל את העבודה.
ק קרבינוש New member 18/9/11 #4 אני לא חושב שלכל יחידה תהיה תעודה אחרת ולכן יכלו כבר להכין ולחלק את התעודות החדשות בלי קשר לזה שמדובר על כך שאק"מ הסיור התנועה ועוד יחידות יאוחדו למיקשה אירגונית אחת ע"מ לייעל את העבודה
אני לא חושב שלכל יחידה תהיה תעודה אחרת ולכן יכלו כבר להכין ולחלק את התעודות החדשות בלי קשר לזה שמדובר על כך שאק"מ הסיור התנועה ועוד יחידות יאוחדו למיקשה אירגונית אחת ע"מ לייעל את העבודה