הרינג כבוש - אפשר לשלב במתכונים ?

פוקסי99

New member
תתפלאו אבל

מטיאס או הרינג המוגש על צלחת יחד עים פלחי תפוח עץ גרנט ומעט מיונז טעים מאד. גם אני התפלאתי שהגישו לי צלחת כזאת בצפון גרמניה .וכאשר טעמתי ביקשתי מיד עוד מנה
 

big ass blue

New member
מאוד קשה לשלב חומרי גלם שכבר נכבשו מראש

מכיוון שמאוד לא רצוי לבשל אותם, מהסיבה שהטעם הכבוש ישתלט על הכל... לכן חשוב להוסיף חומרי גלם כבושים בסוף ולא בזמן הבישול, למשל אם תבשלי מרק ותוסיפי הרינג כבוש אל תוך המים, התוצאה תהיה לא נעימה... כנ"ל לזרוק חומרי גלם כבושים לתנור, המצב מייצר ריח לא נעים וטעם שאנחנו לא רגילים...
אפשר לשלב את ההרינג בתבשילים בהחלט, למשל ציינת שקשוקה, הוספת ההרינג קצוצה מעל השקשוקה משפרת פלאים דווקא, אבל שוב בהחלט לא לבשל את ההרינג ברוטב לפני זריקת הביצים. מבחינת טעם, אני לא ממליץ...
 
למעלה