הכנת בקלווה צעד אחר צעד

clcl

New member
פוקסי = 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מילים

ובקצב הזה עוד מעט לא יהיה לי מה ללבוש.... אבל לפחות ה כ ל טעים סוף הדרך.
 

SHOKOLEDET

New member
ראשית - מ ד ה י ם !!!../images/Emo39.gif

שנית מספר דברים שאני מיישמת בבקלוואה שלי....
אין צורך לשמן את התבנית מכיוון שבין כה שופכים כחצי כוס שמן, אני אוהבת להוסיף גם קצת קוקוס ושקדים קצוצים (אבל זה עניין של טעם- עליהם לא מתווכחים...) ואני אוהבת להשתמש בבצק פילו או בצק פילאס, הם הרבה יותר נוחים לשימוש, עדינים יותר ולא מצריכים רידוד, התוצאה יוצאת אותו הדבר ואפילו קצת יותר עדין בפה.
 

פוקסי99

New member
ולכל אלו אשר פחדו מהבקלווה

תסכימו איתי שזה תהליך פשוט. ועם רוכשים אגוזים טחונים מראש לא צריך שום כלי חשמלי , פשוט מרכיבים את החלקים ואופים. אז ממליץ מאד. ההכנה פשוטה והתוצאה גם מרשימה וגם טעימה מאד מאד אשמח לשמוע שהצלחתם גם אתן/ם עם אני הצלחתי אין שום סיבה שבעולם שלא תצליחו גם אתן שבת שלום פוקסי
 

מאיה 72

New member
נראה מעולה! אצלי יש עכשיו מעין

בקלאווה בתנור, מקווה שיצא טוב, שנים לא הכנתי....
 

clcl

New member
../images/Emo124.gif- ../images/Emo35.gif האם אפשר לוותר על הוספת הל? או

האם אפשר תבלין אחר במקום? (למשל צפורן...) אשמח לתשובה
 

clcl

New member
אז אני מבינה שהוספת ההל היא לניחוח בלבד!?

אם כך אז אולי אפשר להוסיף צפורן? מה דעתך (אין לי את שני המרכיבים שהוזכרו)
 
ציפורן ממש לא מתאים כבר עדיף יותר

או תמצית ורדים (יש לך את הבושם הבולגרי הוא טבעי משושנים בלבד?) או תמצית שקדים
 
פוקסי הסדנא והבקלוואה ../images/Emo106.gif

כל הכבוד לך. נראה ממששששששששששששש טעים ואסתטי. שאפו. יעלי
 
למעלה