הכלי המנצח

איילה א

New member
לחם, פיתות, בצק לקרואסונים ולחמניות ומה לא.

מאז פרוץ המיקסר לחיי אנחנו לא קונים לחמים. בכלל. אני מכינה הכל בבית מתערובות של קמחים מסוגים שונים ביחס שנקבע ע"פ מצב הרוח. הרבה יותר בריא וכיף של ממש. אני מתה על בצק שמרים
.
לאמי יש צליאק אבל המיקסר שלי כל כך הרשים אותה שרכשה לה אחד גם כן.
אישית לא משתמשת בו לעוגות, על אף שאפשר. בשביל הקצפת ביצים אני שולפת מיקסר נייד קטן. זה לא מצריך 1600W.
 

debby12

New member
מנהל
וואו - אייקון של משתחווה אפיים ארצה

ואמא שלך המצוליאקת עושה איתו גם לחמים?

האמת היא שיש לי מכונת לחם שקיבלתי פעם מאבא שלי, אבל אני לא ממש נוגעת בה.... אז הסיכויים שלי עם המיקסר הם גם לא מבטיחים.
 

איילה א

New member
היא מכינה מדי פעם, על אף שמעדיפה את הקנויים

של schar.
מכונת לחם עושה לחם הרבה פחות טוב ממיקסר, מניסיוני. הלישה היא רק מכיוון אחד, הוו קטן מכדי שאפשר יהיה להוציא אותו בסוף והתוצאה היא תפיחה לא אחידה.
ולא צריך להשתחוות, תכל'ס המיקסר עושה את כל העבודה ואני רק קוצרת את השבחים
 

debby12

New member
מנהל
איך שכחתי? שקיות קוקי

בערך לכל דבר שמתבשל אצלנו בתנור (אני לא אופה דגולה) - שומר על זה עסיסי, שומר על הרוטב מלהתאדות, והופך את הנקיון אחר כך לקל יותר (פחות כתמי אפיה/שרוף קבועים כאלה שקשה להוריד אחד כך

לא בדיוק כלי... אבל גאוני
 
עד היום מכינים פה בבית

את העוף בפפריקה בשקית קוקי.
מתכון שנתת לי לפני שנים...
אז זאת הזדמנות לומר תודה :)
 

debby12

New member
מנהל
הו מעולה
. שמחה לשמוע

זה נדיר שמישהי לומדת ממני "מתכון" בהתחשב בכישורי הקולינריים

לכבוד הוא לי
 
למעלה