הידעתם

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

פרמזן​


הידעתם שיש גבינות פרזמן שמיוצרות מקיבה מיובשת של עגל? שיטת הכנת הפרמזן צורכת באופן מסורתי שלושה מרכיבים בלבד: חלב, מלח ואנזים הגבנה.
 

אלפיני

Well-known member

פרמזן​


הידעתם שיש גבינות פרזמן שמיוצרות מקיבה מיובשת של עגל? שיטת הכנת הפרמזן צורכת באופן מסורתי שלושה מרכיבים בלבד: חלב, מלח ואנזים הגבנה.
הכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.
הכתבה המלאה
הידעתם שיש גבינות פרזמן שמיוצרות מקיבה מיובשת של עגל? שיטת הכנת הפרמזן צורכת באופן מסורתי שלושה מרכיבים בלבד: חלב, מלח ואנזים הגבנה.
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
הכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.
לפי הכתבה
לפי דיווח ב"סאן", העובדה שפורסמה הותירה רבים בהלם. אחד ממשתמשי טוויטר כתב: "רק עכשיו אני מגלה שגבינת פרמזן עשויה מקיבה של עגל, ובא לי לבכות". רבים נגעלו מהחשיפה, בעוד רבים אחרים הודו שלא היה להם מושג שלא מדובר בגבינה צמחונית. "נורא! למה אנחנו אוכלים תינוקות", כתב משתמש אחר, ומישהו כתב: "זה ממש דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים".

 

אלפיני

Well-known member
לפי הכתבה
לפי דיווח ב"סאן", העובדה שפורסמה הותירה רבים בהלם. אחד ממשתמשי טוויטר כתב: "רק עכשיו אני מגלה שגבינת פרמזן עשויה מקיבה של עגל, ובא לי לבכות". רבים נגעלו מהחשיפה, בעוד רבים אחרים הודו שלא היה להם מושג שלא מדובר בגבינה צמחונית. "נורא! למה אנחנו אוכלים תינוקות", כתב משתמש אחר, ומישהו כתב: "זה ממש דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים".

ובהמשך הכתבה: :p

"אך התקווה אינה אבודה עבור אוהבי הפרמזן, כיוון שעל פי התנועה להגנת בעלי החיים PETA, סוגים רבים משתמשים באנזים הגבנה ממקור צמחי. הארגון הודיע שגבינות צמחוניות וטבעוניות זמינות בשוק, ועודד את הצרכנים לבדוק מה עוד חדש על מדפי הסופרמרקט."
 

mיטלמן

Well-known member
זה תפקידך,
נראה לי חשוב? את משתמשת במשפט שיש לו המשך שהופך את פני הדברים,
לאיזה צורך? מחפשת כותרת צהובה?
למען היושר וההגינות, חובתך להביא את ההמשך.
 

mיטלמן

Well-known member
מאד בקיצור,
"בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן"

הנושא שבחרת הוא לעורר קריאה על סמך מידע מוטעה.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מאד בקיצור,
"בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן"

הנושא שבחרת הוא לעורר קריאה על סמך מידע מוטעה.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
בכתבה שקראתי לא מצויין בימינו....

 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מאד בקיצור,
"בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן"

הנושא שבחרת הוא לעורר קריאה על סמך מידע מוטעה.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
בכתבה שקראתי לא מצויין בימינו....

לפי דיווח ב"סאן", העובדה שפורסמה הותירה רבים בהלם. אחד ממשתמשי טוויטר כתב: "רק עכשיו אני מגלה שגבינת פרמזן עשויה מקיבה של עגל, ובא לי לבכות". רבים נגעלו מהחשיפה, בעוד רבים אחרים הודו שלא היה להם מושג שלא מדובר בגבינה צמחונית. "נורא! למה אנחנו אוכלים תינוקות", כתב משתמש אחר, ומישהו כתב: "זה ממש דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים".
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מאד בקיצור,
"בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן"

הנושא שבחרת הוא לעורר קריאה על סמך מידע מוטעה.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
בכתבה שקראתי לא מצויין בימינו....

לפי דיווח ב"סאן", העובדה שפורסמה הותירה רבים בהלם. אחד ממשתמשי טוויטר כתב: "רק עכשיו אני מגלה שגבינת פרמזן עשויה מקיבה של עגל, ובא לי לבכות". רבים נגעלו מהחשיפה, בעוד רבים אחרים הודו שלא היה להם מושג שלא מדובר בגבינה צמחונית. "נורא! למה אנחנו אוכלים תינוקות", כתב משתמש אחר, ומישהו כתב: "זה ממש דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים".
 

mיטלמן

Well-known member
"כמה גולשים ציינו בתגובות כי בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן. "ברוב המקומות בהם מייצרים את הגבינה הזאת, משתמשים כיום בכימוזין ממקורות חיידקיים, במקום באנזים הגבנה של בעלי חיים"
 

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
"כמה גולשים ציינו בתגובות כי בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן. "ברוב המקומות בהם מייצרים את הגבינה הזאת, משתמשים כיום בכימוזין ממקורות חיידקיים, במקום באנזים הגבנה של בעלי חיים"
רצית כתבה, קיבלת.
מה לעשות מה שכתוב בכתבה, לא תואם את תגובות וידעת הגולשים, הבנת מדוע לא העלתי מתחילה כתבה?
קבלי שיש נושא, ורצוי להגיב לנושא, ולא לכותב כתבה זו אחרת.
ממליצה לך בחום ובאהבה, המשכי לעלות נושאים, במקום לנסות לתקן כותבים🌹❤️
 
למעלה