מעוררת שאלות - התשובה שלךכמעט פסח שמח צפה בקובץ המצורף 101560
מושלםאין כמו ציצ זקוף,תחרה,והחזרה בתשובה תהייה לך קשוחהכמעט פסח שמח צפה בקובץ המצורף 101560
חן חןמושלםאין כמו ציצ זקוף,תחרה,והחזרה בתשובה תהייה לך קשוחה
יפה. מזמין ולא נגישכמעט פסח שמח צפה בקובץ המצורף 101560
מצטער. זה לא נחשב כיסוי ראש.כמעט פסח שמח צפה בקובץ המצורף 101560
מדהים מטורף על זהכמעט פסח שמח צפה בקובץ המצורף 101560
יאיש נצנץ בפטמה...
יא
באמת?
אני פחות בקטע של חתוליםכן, איך שפתחתי סונוורתי אז רצתי לקחת משקפי שמש ולא מצאתי אותם - כוס ראבבאק שוב איבדתי אותם במטוס...
אני פחות בקטע של חתולים
ועוד מסנוורים
אמממוואלה גם אני רוצה לחזור, רוצה לעשות את זה יחד?
לולזה עתה הגיע תגובת החתולים: "גם אנחנו לא דלוקים על כל אחת שמנצנצת"
נו. זה מפואר עם או בלי ניצנוץ אם שלה ואם לא. ועדיין תמונה והזמנה לא פותחת את השער לכולם. רק לאחד והיחיד שבנויים לתלפיות.אמממ
אולי
יתכן
רגע
שניה
לול
סליחה...לוללל
זה הכי חזק שלך ועוד אחרי עריכה?
קצת פאתטי הייתי אומרת
קצת הרבה אפילו
לא נורא חאמוד
ניסית
לא הלך
קורה
אם שלה?נו. זה מפואר עם או בלי ניצנוץ אם שלה ואם לא. ועדיין תמונה והזמנה לא פותחת את השער לכולם. רק לאחד והיחיד שבנויים לתלפיות.
אני רק שאלה-ואם יהיה יותר מאחד?
אמממ
אולי
יתכן
רגע
שניה
לול
סליחה...לוללל
קצת פאתטי הייתי אומרת
קצת הרבה אפילו
לא נורא חאמוד
ניסית
לא הלך
קורה
לאן לקחת את זהבואי נעשה סדר (פסח או לא פסח עכשיו?) ונשים את הדברים על השולחן (ואפילו אשקיע בזה קצת):
1. למען הסר ספק - תגובתי בעניין הנצנצים לא הייתה אמורה לעורר אצלך תגובה רגשית מכל סוג שהוא ולא להרטיב שום דבר אלא רק להעביר צחוקים בפורום. כדי להרשים אותי ולפתות אותי לחתור למגע דרוש הרבה יותר מתמונה ממוחזרת של ציץ - ומזה לא ראיתי אצלך אף פעם.
3. אכן לפני 100 שנים בערך ניסיתי להתחיל איתך, obviously בטעות.
טעות
טועים
טעויות קורות גם לטוביפם ביותר
טעות כבר אמרתי? אז נשמע לי קצת פאטטי להשוויץ בזה שוב ושוב ושוב כמו תקליט ויניל שרוט (כן, גם את בגיל שזוכרים עוד תקליטי ויניל, נכון?) ולשלב את מכינויי החיבה שאחת מהאקסיות שלי השתמשה בעבר ושגם כבר לא עושה לי שום דבר (לא יודע מאיפה השגת את זה אבל זה גם לא חשוב).
4. יחד עם זאת, לאור תגובותייך הקודמות, היה נדמה לי שגם לך כבר לא מתחשק לריב ואולי הראית אפילו התחלת מסוגלות לקיים שיחה מינימלית ללא השתלכויות ולטובת השולם אפילו ערכתי את התגובה שלי היום שתהייה יותר "פרווה" אבל נראה שטעיתי...
5. ובכל זאת לא מעניין אותי לריב איתך. תצודי פרפרים כמה שאת רוצה, ואל תשכחי לרגע שאני לא בעניין שלך.
חג שמח וכשר.
אחד הדברים שלמדתי עם השנים זה לעשות תיאום ציפיות.אמממ
אולי
יתכן
רגע
שניה
לול
סליחה...לוללל
קצת פאתטי הייתי אומרת
קצת הרבה אפילו
לא נורא חאמוד
ניסית
לא הלך
קורה
לאן לקחת את זה
רק אמרתי ש...וכזה וכאילו
פי אס. 2 זו סיפרה נהדרת ולא רק
נסה ותהנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.