הוספת גרעינים לאופה לחם

Fish725

New member
הוספת גרעינים לאופה לחם

שלום,

רציתי לדעת בבקשה באיזה שלב של ההכנה אני צריך להוסיף גרעיני חמניה למשל אם אני רוצה אותם רק בחלק העליון של הלחם שאני אופה באופה הלחם מרפי ריצ'ארד בתוכנית האפייה הבסיסית של ה-3 שעות.
(בשעה הראשונה מתקיימות מספר לישות של הבצק ובשעתיים הנוספות מתרחש תהליך תפיחה ואפייה של הלחם.)
 

TCHM

New member
בתחילת תהליך התפיחה.

למרוח ביצה ולפזר את הגרעינים.
לסגור להמשך תפיחה.
 

Fish725

New member
תודה


 
למעלה