הייתי צריכה את זה להיום לאזכרה משפחתית, לא, הם לא אוכלים
 
כרישה. וזו לא אלרגיה. הם פשוט לא סובלים את זה, מגיל צעיר. לא בא בחשבון לעשות עם ולטעון לבלי. לא בבית ספרנו. אנשים מבוגרים.
 
החלטתי להכין את הפשטידה בלי בצל.
 
תיבלתי קצת יותר לטעם, עם אגוז מוסקט, טימין וקצת רוטב סויה. וכמובן מל"פ.
 
וכמו שכתבתי לפני כמה ימים - עם 2 כפות קמח שקדים, בלבד. כלומר: דל פחמימה.
 
מאוד מאוד התלהבו. והם קשים באוכל. ממש שמחתי לבחירה שלי.