אולי זה בגלל המים. לא ייתכן שקינמון לא משפר מצב סכרת.
עובדה - מיליוני סכרתיים ברחבי העולם שותים מי קינמון ונירפאים, משתפרים, מתאזנים (ההשפעה משתנה לפי הסכום שנדרשים לשלם).
למעשה - זה כל כך יעיל שדווח על מקרים של רופאי סוכרת שמתפטרים ומחליפים מקצוע - למגדלי קינמון, כי שם העתיד.
במקביל, מרפאות סוכרת נסגרות וצפויות להיעלם מן העולם בתוך ימים ספורים.
מוצרים כמו עוגת שמרים עם קינמון הופכים להיות מצרך שכל סוכרתי רוצה להוסיף לתזונה היומית שלו ורצוי בכמויות כדי להגביר את טווח הפעולה של הקינמון.
לזקני השבט יש מתכונים של כנפי עטלפים קצוצות בתוספת קינמון - לספיגה מהירה ורפואה מיידית.
אני תיכף מקיא מרוב אירוניה... אבל אפשר להמשיך אח"כ.