תודה על ההסברים, חבל מאוד שאין לסמוך על החותמת של "אייל" :
בקופ"ח אמרו לי להעדיף מוצרים בחתימת "אייל" ,מכיוון שהם מחתימים את המוצרים רק לאחר שבדקו שהם מתאימים לחולי-סוכרת, כך אמרו לי בקופ"ח.
 
אך לפי שהוסבר כאן, מתברר שיש כאן הטעייה בהחתמה של "אייל" ולכן אין לסמוך עליהם.
אגב,ברוב המוצרים שלאחרונה ראיתי בסופר,משתמשים בהרבה נתרן ,ובסוכר, מתוך מטרה להארכת זמנם על המדף.אפילו ברסק -עגבניות שהיה מיוצר בעבר מעגבניות -נטו -ללא תוספת סוכר,לאחרונה ראיתי שרשום שיש בתכולתם הרבה מלחים וסוכרים .
 
גם בלחם יש הרבה נתרן וסוכר,ולכן מכינה בעצמי לחם עם שקדים וללא קמח.
לאחרונה גם ראיתי שהרבה מוצרים שרשום עליהם "ללא חומר משמר" -
-מתברר שכול אלה עמוסים בסוכר ומלח,המשמר אותם.
לכן,בכול קנייה חייבים לבדוק שאין במוצרים סוכר ושאין הרבה נתרן .