לא נראה לי שתמחוק אותי, כדאי לך להכנס....
ההודעה המקורית נמחקה בטעות!!!! להלן ההודעה המקורית של מכבי אתה לא תמחוק את ההודעות שלי וזאת מפני שהם מוקלטות ומצולמות, ואם כן תעשה זאת יש לי את האנשים בערוצי הטלוויזיה השונים שישמחו לדווח מה באמת קורה בפורומים שאתר תפוז כל כך גאה בהם. כשאין לך מה להגיד, כשמשהו אומר דברים שאתה לא ממש מסכים איתם אתה פשוט בא ומוחק אותו? מאיפה הבאת את הדיקטטורה הזאת? אם אתה כל כך מאמין במה שאתה אומר בוא ותתווכח על זה בצורה דמוקרטית. בוא ותשכנע אותי למה אני טועה? למחוק אותי ולהגיד שמה שאני אומר לא קיים זאת דרך הדיקטטורה ולא הדמוקרטיה. הפורומים של תפוז ידועים כמובילים היום ברשת, אבל כנראה שלא בכל הפורומים אפשר להגיד את מה שכל אחד באמת חושב .... פורום זה דבר שמייצג את חוק 'חופש הביטוי' שבו כל אחד רשאי להגיד את אשר על ליבו, הוי לאתר שיש בו פורום שמתנהג לגולשיו בצורה דיקטטורית. ואלכם הגולשים בפורום למרות שאני רואה עד כמה אתם מעריצים את מנהל הפורום ובצדק וזאת בעקבות הידע העצום שיש לו בתחום. האם ידעתם על הצד האפל הזה שלו? אני מקווה שתעזרו אומץ ותעמידו אותו על טעותו בגישה הזאת. ואליך 9BALL אם אתה לא מסכים למה שאני אומר אפשר להתווכח להתווכח על זה בצורה בוגרת ולא צריך למחוק אנשים, חזור בך