ניראה לי שזה סוג ההגשה, ואני אסביר:
אני מניחה שמה שקורה אצל בהגשה לשולחן או למעשה מה שקורה באולמות בהם מגישים לשולחן כאשר את מוותרת על מנה ראשונה.
למעשה מגישים לשולחן פעם אחת בלבד והבחירה של האורחים היא בין מנת דג לבין מנת דואט בשר. כך זה מקובל כשמצמצמים מנות... בדרך כלל מנה כזו היא מנה גדולה ומשביעה בין שהיא דג ובין שהיא בשר.
את צריכה לבדוק את זה מול האחוזה ובכל מקרה הייתי במקומך בודקת קייטרינג אחר סתם למען הידיעה מה קורה במצב אחר...
מקווה שעזרתי!
בהצלחה
אני מניחה שמה שקורה אצל בהגשה לשולחן או למעשה מה שקורה באולמות בהם מגישים לשולחן כאשר את מוותרת על מנה ראשונה.
למעשה מגישים לשולחן פעם אחת בלבד והבחירה של האורחים היא בין מנת דג לבין מנת דואט בשר. כך זה מקובל כשמצמצמים מנות... בדרך כלל מנה כזו היא מנה גדולה ומשביעה בין שהיא דג ובין שהיא בשר.
את צריכה לבדוק את זה מול האחוזה ובכל מקרה הייתי במקומך בודקת קייטרינג אחר סתם למען הידיעה מה קורה במצב אחר...
מקווה שעזרתי!
בהצלחה