דבר כפירה לי אליכם.

גם פירה הוא אופציה מאותו חומר גלם ולא נקרא לו צ'יפס.

אשר ל'בריא' יותר, זה אולי נכון למי שאוכל כל יום צ'יפס. אבל פעם ב-, לא חבל לפגום בהנאה?
 
ודאי, לכן מצאתי לנכון להציג את 'החשבון' שלי.

וזה נכון גם לגבי סופגניות שאני מכינה ואוכלת פעם בשנה [אז לא אאפה אותן בתנור], או כבד אווז וכו'.
 

Ani15

New member
אני מניחה שאתה יודע

שצ'יפס קפוא הוא חצי מטוגן ולכן מכיל המון (המון) שמן ולכן הוא יוצא כל כך טעים בתנור אוויר? (גם בישראל, האמת)
 

prizman

New member
לגבי חצי הטיגון אני יודע.

מה קורה עם טוגנים ישראלים בתנור אוויר אני לא יודע, יודע שבטיגון עמוק או בתנור הם לא טעימים לי.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
4%–6% שומן זה "המון המון שמן"?


 
למעלה