גרנדין ביתי - לא מספיק אדום!
הכנתי גרנדין בצורה פשוטה: מיץ רימונים טבעי, מערבבים עם סוכר ומסמכים על ידי צמצום תוך כדי חימום על אש קטנה ובחישה. מתכון קלאסי.
בעיה היא שזה יצא אדום אמנם, אבל לא מצליח לצבוע את הקוקטייל לאדום והוא יוצא לי חום בהיר במקום. אני מנחש שהגרנדין שמשמש בבארים הוא סוג של זיוף שבו עשו סירופ סוכר עם צבע מאכל ואולי חומצת לימון.
אבל גם אני רוצה שיצא לי גם יפה. מה עוד יכול לתת לי צבע חזק, חוץ מלקנות צבע מאכל ולהוסיף לגרנדין שלי?
הכנתי גרנדין בצורה פשוטה: מיץ רימונים טבעי, מערבבים עם סוכר ומסמכים על ידי צמצום תוך כדי חימום על אש קטנה ובחישה. מתכון קלאסי.
בעיה היא שזה יצא אדום אמנם, אבל לא מצליח לצבוע את הקוקטייל לאדום והוא יוצא לי חום בהיר במקום. אני מנחש שהגרנדין שמשמש בבארים הוא סוג של זיוף שבו עשו סירופ סוכר עם צבע מאכל ואולי חומצת לימון.
אבל גם אני רוצה שיצא לי גם יפה. מה עוד יכול לתת לי צבע חזק, חוץ מלקנות צבע מאכל ולהוסיף לגרנדין שלי?