סתוונית333
Well-known member
דרש מהסמרטוט שלו שיפטר את גלנט.
הוא לאומני?דרש מהסמרטוט שלו שיפטר את גלנט.
בן גביר לא אשם, 350000 מפגרים, חילוניים ליברלייםהוא לאומני?
ומה אתכן השמאלניות שאבתיכם שדדו אדמות ובתים של פליטים פלסטינים אומללים אחרי שעשו להם טרנספר וטיהור אתני ואתן חוגגות על הרכוש השדוד הזה ודם נשפך בגלל זה 76 שנים?
הפוך גוטהבן גביר לא אשם, 350000 מפגרים, חילוניים ליברליים
"נשבו בקסמיו" הוא לא היה מקבל 14 מנדטים רק מכהניסטים שלו.
עכשיו אנחנו אוכלים את התוצאות.
אני מקווה שאותם 350000 אנשים "שפויים" התפכחו
הם לא נשבו בקסמיו אלא הצדיקו אותו לאחר שבשומר החומות ערביי לוד ניסו לרצוח את שכניהם היהודים בלוד ובכך גרמו גם לאנשים שהיו להם חברים ערבים לחשוב ש"ערבי טוב הוא ערבי מת".בן גביר לא אשם, 350000 מפגרים, חילוניים ליברליים
בוודאי שהמצביעים שלו נשבו בהבטחות סרק .הם לא נשבו בקסמיו אלא הצדיקו אותו לאחר שבשומר החומות ערביי לוד ניסו לרצוח את שכניהם היהודים בלוד ובכך גרמו גם לאנשים שהיו להם חברים ערבים לחשוב ש"ערבי טוב הוא ערבי מת".
מי שאשם זה בובת הגרב נתניהו שרועד מפחד מפני שני הליצנים שיפרקו את הממשלה .בן גביר לא אשם, 350000 מפגרים, חילוניים ליברליים
לא יודע מי זה הסמרטוט זולת מי שכותב(ת) כך או מה הקשר בין אב"ג למלחמה, אבל הדרישה כשלעצמה בוודאי מוצדקת לאור העילה לה. מטורף לגמרי שישראל מצ'פרת את המחבלים שרצחו ביום שישי נער תמים אך בשל יהדותו/ישראליותו, בכך שהיא מפנה את החווה (יש טענות שהחווה לא לגמרי פונתה, אני לא יודע מה מדויק) ממנה יצא לרעות צאן ונרצח.דרש מהסמרטוט שלו שיפטר את גלנט.
למה שיעשה את זה? להיפך, נוח מאוד למאחז העיניים להשאיר את גלנט ולהקריב אותו. בכל כישלון, הוא יוזכר ולא הקיסר מטעם עצמו.דרש מהסמרטוט שלו שיפטר את גלנט.
למה שיעשה את זה? להיפך, נוח מאוד למאחז העיניים להשאיר את גלנט ולהקריב אותו. בכל כישלון, הוא יוזכר ולא הקיסר מטעם עצמו.
למה שיעשה את זה? להיפך, נוח מאוד למאחז העיניים להשאיר את גלנט ולהקריב אותו. בכל כישלון, הוא יוזכר ולא הקיסר מטעם עצמו.
בן גביר שר-סור.אז מי הוא שר המלחמה (כי בטחון הוא לא) אם לא בן גביר?
תקרא את הכתבהבן גביר שר-סור.
הגסטפו של בן גביר בפעולהדרש מהסמרטוט שלו שיפטר את גלנט.
הגסטפו של בן גביר בפעולה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.