ביקורת על "כתית" של מאיר אדוני

trilliane

Well-known member
מנהל
אני תמיד מפרקת את השומן מכל בשר שאני אוכלת... לא אוהבת

 
בלשון זה קצת קשה, שלא לומר בלתי אפשרי

השומן שבו מדובר הוא השומן שהלשון "משויישת" בו, והוא זה שנותן לה את המרקם העסיסי והנימוח
 

erezavn

New member
כתית פנטסטית אבל המחירים כיום מטורפים.

הייתי בה פעמיים, פעם אחת במשכנה הישן ברחוב היכל התלמוד ופעם אחת בלוקיישן הנוכחי ליד המזללה. המחירים אז היו מעט יותר נמוכים. לטעמי ב-437 ש"ח חייבים לתת גם כוס יין או קוקטייל.
ברור שמבחינת השקעה במנות אין לה מתחרים בארץ. האוכל לחלוטין שווה כוכב מישלן (אפילו שניים).
חזרתי עכשיו מרומא בה דגמתי 2 מסעדות של כוכב מישלן (Glass Hostaria ו-Staziona di Posta). שתיהן מצוינות.
בראשונה אכלתי ארוחת טעימות של 5 מנות + לחמים לרוב + מנת קינוח + משעשעי חך + 2 כוסות יין + מים מינרליים והכל עלה 107 יורו.
בשנייה הסתפקתי בארוחת 3 מנות (כולל קינוח) + קוקטייל + כוס יין + משעשעי חך + לחמים. זה עלה 66 יורו.
רק לשם השוואה.
 
נשמע שהמחירים דיי זהים

בגדול כתית היא הרבה פחות אובר-פרייסד מ-90% (מספר מונפץ שמתכוון לומר מלאנתלפים) מסעדות אחרות בארץ.
&nbsp
כל מיני המבורגר דלוח עם ציפס וקולה שמגיע ל-80 שקל הם הרבה יותר אוברפרייסד בהשוואה לשאר העולם מאז כתית.
 

erezavn

New member
תוסיף 2 כוסות יין בכתית ותגיע ל-537 ש"ח...

וב-Glass Hostaria שציינתי מרומא, בניגוד לכתית, יש מסלולים זולים יותר. כתית על 2 מסלוליה יקרה מדי לטעמי, אפילו לארוחה של פעם בשנה. כמו שאמרתי - היה נחמד אם במחירים האלה הייתה נכללת כוס יין. אפילו פשוט יחסית.
ואני לא מוריד בכלום מהמצוינות של כתית. למרות המחירים זו כנראה המסעדה הכי טובה בארץ ואין לה ממש מתחרות ביחס ליצירתיות ולהשקעה במנות. (עם כל הכבוד ליומרה של OCD או אחרות).
 
למעלה