בילדה ביקשה לצהריים ספגטי ולא היה!!!
ולקפוץ שוב לסופר זה שיגעון בשישי בצהריים אז לקחתי 2 כוסות קמח 2 ביצים גדולות כפית מלח 1/4 כוס שמן זית כפית סוכר וזאת הורסיה הראשונה והורסיה השניה 3 כוסות קמח 2 ביצים רסק מגמבה אחד בממחה 1/4 כוס שמן זית כפית גדושה מלח הכנתי בצק מכל וורסיה בורסיה השניה קיבלתי בצק בצבע וורד יפה עם נקודות אדומות אשר מוסיפות יופי(יצה בלי כוונה מכוון שקליפת הגמבה לא עברה טוב אתהממחה) רדדתי היטב את הבצק עד שהיה דק כנייר בניסיון הראשון גלגלתי את העלה וחתכתי דק מסתבר שהחיתוך הדביק את הפסטה והיא לא נפתחה במים הרותחים כפי שתכננתי. ויצא לי משהו הדומה לניוקי אבל טעים ונהנתי לאכול בפעם השניה פתחתי עלה מהבצק הוורוד וחתכתי עם סכין חדה וקיבלתי ספגטי נהדר והחיתוך היה מהיר הספגטי התשל נהדר ויצה טעים מאד פתחתי שוב עלה דק דק מרחתי בשכבה דקה מאד של שמן זית גלגלתי כמו בפעם הראשונה עבל עכשיו חתכתי דק וזרקתי למחים הרותחים שבלול הספגטי החתוך נפתח נהדר וקיבלתי ספגטי ארוך וטעים ההוכחה שיצא טעים הבת טרפה את הספגטי הוורד צלחת מלאה ואפילו לו שמה רוטב כדי לא לקקל את הטעם של הספגטי בתמונה החומרים לורסיה הראשונה במיקסר
ולקפוץ שוב לסופר זה שיגעון בשישי בצהריים אז לקחתי 2 כוסות קמח 2 ביצים גדולות כפית מלח 1/4 כוס שמן זית כפית סוכר וזאת הורסיה הראשונה והורסיה השניה 3 כוסות קמח 2 ביצים רסק מגמבה אחד בממחה 1/4 כוס שמן זית כפית גדושה מלח הכנתי בצק מכל וורסיה בורסיה השניה קיבלתי בצק בצבע וורד יפה עם נקודות אדומות אשר מוסיפות יופי(יצה בלי כוונה מכוון שקליפת הגמבה לא עברה טוב אתהממחה) רדדתי היטב את הבצק עד שהיה דק כנייר בניסיון הראשון גלגלתי את העלה וחתכתי דק מסתבר שהחיתוך הדביק את הפסטה והיא לא נפתחה במים הרותחים כפי שתכננתי. ויצא לי משהו הדומה לניוקי אבל טעים ונהנתי לאכול בפעם השניה פתחתי עלה מהבצק הוורוד וחתכתי עם סכין חדה וקיבלתי ספגטי נהדר והחיתוך היה מהיר הספגטי התשל נהדר ויצה טעים מאד פתחתי שוב עלה דק דק מרחתי בשכבה דקה מאד של שמן זית גלגלתי כמו בפעם הראשונה עבל עכשיו חתכתי דק וזרקתי למחים הרותחים שבלול הספגטי החתוך נפתח נהדר וקיבלתי ספגטי ארוך וטעים ההוכחה שיצא טעים הבת טרפה את הספגטי הוורד צלחת מלאה ואפילו לו שמה רוטב כדי לא לקקל את הטעם של הספגטי בתמונה החומרים לורסיה הראשונה במיקסר