אני מתלבטת, האם לקנות את המכשיר, לכן כמה שאלות לאלה, שהשתמשו בו.
1.כמה זמן השתמשתם בו, זאת אומרת מרגע שהתחלתם טעימות ועד איזה גיל של ילדים?
2.אפשר להכין שם משהו חוץ מירקות?
3.הייתם ממליצים עליו עכשיו?
הרבה יותר זול...סלסלת אידוי ובלנדר מוט. מאדים בסלסלה ואחר כך מרסקים עם הבלנדר מוט. בהמשך מרסקים עם מזלג שהם אוכלים מרקמים יותר גסים. שאת מכינה מרק בהמשך הבלנדר מוט ממש נוח. טוחנים בתוך הסיר...
לחסוך זמם כשחזרתי לעבודה הייתי עושה כמות ומקפיאה מה שאפשר. היו לי קופסאות מיוחדות לפריזר
גם אני עובדת מ 8 עד 5 . קחי בחשבון שלאמצע שבוע את לא צריכה. הן אוכלות בגן. מכינים בשישי שהם בגן. עוד יותר כדאי לך להקפיא כי תכיני כל שבוע ותזרקי? אני הייתי מקפיאה. יש ספר שנקרא טעמים ראשונים. יש שם אחלה מתכונים והנחיות גם איך להקפיא ומה מיתר ומה לא
בדכ בגיל הזה נותנים פירות בבוקר ומרק בצהריים. הם גם נורא עייפים שהם חוזרים מהגן בגיל הזה. נרדמים בשש...אני הייתי נותנת לארוחת ערב ביצה/טחינה/פנקייק שהייתי מכינה/דייסה/גבינה/לחם/לביבות...תלוי ביכולת אכילת המוצקים של הילד
מתחילים בגן לתת. נותנים כמה כפיות ורואים איך מתקדם. נותנים תוספת חלב שאוב/הנקה/מטרנה עד שהם אוכלים ארוחה מלאה שזה נחשב 180 מל. הבן שלי מהיום הראשון בגן אכל את שתי הארוחות. לגבי ארוחת ערב אני התחלתי בגיל חצי שנה להציע את מה שכתבתי לך
מציעה לך לפני שנכנסות לגן לעשות בבית את הטעימות הבסיסיות. מותר כבר מגיל 4 חודשים. אני לפני שנכנס לגן התחלתי טעימות . לא סמכתי על הגן. נתתי כל יומיים פרי/ירק חדש בנפרד לראות שאין רגישות
התחלתי בגיל 4 חודשים.
אחרת בגן יעשו להן את הטעימות וגם זה בסדר. הן מתורגלות
ואני מתכוונת להתחיל טעימות בימים הקרובים, בגלל זה שאלתי על המכשיר. בגיל 4 חודשים הן עוד לא היו בקטע, אפילו ברזל בכפית לא יכולתי לתת להן, ועכשיו כבר נותנת ללא בעיה.
בעיני זו הוצאה מיותרת
סיר אידוי (כמו למשל סיר של קוסקוס) ובלנד מוט עשו אצלי את העבודה נהדר.
גם קחי בחשבון שהשלב של אוכל טחון הוא קצר יחסית. בגיל שנה כבר אוכלים ממש הכל, בכל המרקמים... ואת מפסיקה להכין להם בנפרד והם אוכלים מהאוכל שלך....
במיוחד לאור זה שאת מתכננת להכניס בקרוב לגן - ועיקר הארוחות יהיו שם... - אני הייתי מוותרת על הקנייה של זה.