../images/Emo9.gifבוקר טוב../images/Emo9.gif
מה שלום כולם בבוקר חמישי יפה זה?... האמת שאת ההודעה המקורית שלי כתבתי לפני שעה אבל האינטרנט שלי החליט להוציא אותי מדעתי אז הנה אני כאן שעה אחרי... אתמול ראיתי כתבה על הכנרת בחדשות וממש נבהלתי.. באמת שאין לנו כמעט מים..! אני באופן אישי נורא משתדלת לחסוך כמה שיותר וזה נורא חשוב שגם אנשים אחרים יהיו מודעים למצב הנוראי הזה.. אנחנו רק באוגוסט! אצלנו יש קיץ עד איזה... אוקטובר... אתמול היה יום ממש נחמד דווקא.. זכינו סוף סוף במדליה, אני חושבת ששחר צוברי עשה עבודה מדהימה! מה שלא אהבתי זאת השיחה ההבלית של ראש הממשלה אליו- יהיה בסדר שחר... מה יהיה בסדר יא מבאס?.... בחיי שהוא צריך כבר ללכת הביתה
תוכניות להיום?... האמת שאין לי איך לראות דרמות אז במחשב הזה יש לי 2 אופציות..HERO של קובי..הסרט... זה חכם לראות את הסרט לפני שאני רואה את הדרמה?
ועוד סרט שמריח לי כמו טרגדיה כי בתגובות שלו היה בעיקר "כמהההה מרגששש" ו-"תכינו ממחטות!" היפנים האלה.. בחיי שאני תמיד חושבת שאין לי עוד דמעות לבכות על הסרטים/דרמות שלהם.. והם מפתיעים אותי כל פעם מחדש... טוב חוץ מזה קצת קניות, סידורים, חברים ופגישת וידיאו עם האחיין המושלם שלי! אני מתגעגעת אליו... שיהיה לכולם סופש מקסים... עוד שבוע למפגש!