שבת שלום לכולן!!!
בחוץ נעים, היום קמתי בבקר והכנתי מאכל ליום סגרירי !!! קניתי גידים, שזה ללא שומן , ושמתי אותו לבשל עם שעועית לבנה שהושרתה והורתחה לפני הבישול, עם מיץ עגבניות ותבלינים , לפני שסגרת את הסיר , התפללתי שיצא טוב וטעים, זה יתבשל שעתיים בסיר לחץ בגלל הגידים, כשאחזור מהבריכה יהיה לנו אוכל מוכן ! לפי הבדיקות שלי , המליצו לי לאכול מאכלים שמכילים חלבונים, ידוע ששעועית זה חלבון, גם חומוס וגם עדשים,וכמובן ביצים !!! החלבון שיש בעוף זה לא כמו בשר בקר, אבל לעומת זה בשר בקר יש קולוסטרול, אחד סותר את השני. שאלה ליודעי דבר, האם הודו אדום יש יותר חלבונים מאשר בעוף???