וואו איזה מתוקה את
הלואי ויכולתי להגיע למיפגשים כאלה אבל את כבר יודעת שאני עובדת מישמרות כמו שהיום אני עוד לא הרבה זמן יוצאת לעבודת לילה בביתה חולים שבו אניעובדת וזה עד הבוקר והפ נסיעה ארוכה הביתה שזה אומר החלפה של 3 אוטובוסים לראות מה עם אמא שהכול בסדר לקניות ולנסות לישון קצת כי שוב למחרת אני עובדת לילה שמחה שמצאת לך מקום שיתן לך מעט מענה וכלים להיתמודד עם החרדות שלך ספרי להם על הפורום שלנו אולי גם חלק מהם ימצא לנכון להגיע לכאן ואף להעזר ולספר לנו מבטיחה לך אולי אחרי פסח לפנותלי יום אחד בשבילך לקבוע איתך ולעלות לירושלים ולהיפגש עם הקבוצה וגם את שתפי אותנו על הדינמיקה של הקבוצה ואולי ליצור גם כאן דיון על דברים מענינים שדיברתם שם אצלי הכול בסדר עם תומר ככה ככה אחרי מה שקר איתו בחופשה האחרונה החלטתי שאני לוקחת את המושכות ואנילא מביאה אותו לחופשה עד פסח שיבין עד כמה רחוק הוא הלך אבל אני כן הולכת לבקר ודואגת ש אחיו יגיע גם לביקורים אצלו כולהשאר כרגיל מתחילים להרגיש את פסח באויר שבוע הבא פורים ממשיכה להיות האמא של הבת של ולהיות שם עבור החולים שלי גם מקווה שהכול בסדר אצלך תמשיכי עם הקבוצת תמיכה מינסיון וידע שלי זה נותן הרבה והכי הכי גם עוזר והכי חשוב שימרי על עצמך חמודה ותראי שעוד היו ימים טובים מאלה