אילו הבירה איבדה את הראש, היא היתה עיר איטלקית ( 6 )
חורזת באהבה Well-known member מנהל 16/5/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אילו הבירה איבדה את הראש, היא היתה עיר איטלקית ( 6 ) לחץ כדי להרחיב... בוקר עצוב 5 לוחמי צה"ל נפלו ברצועה מאש כוחותינו יהי זכרם ברוךו- 7 פצועים החלמה איתה לפצועים.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אילו הבירה איבדה את הראש, היא היתה עיר איטלקית ( 6 ) לחץ כדי להרחיב... בוקר עצוב 5 לוחמי צה"ל נפלו ברצועה מאש כוחותינו יהי זכרם ברוךו- 7 פצועים החלמה איתה לפצועים.
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 16/5/24 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אילו הבירה איבדה את הראש, היא היתה עיר איטלקית ( 6 ) לחץ כדי להרחיב... ספוילר: תשובה בתוך, תרתי הפרידי בכינוי שלי את ה-'ק' ותקבלי את התשובה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אילו הבירה איבדה את הראש, היא היתה עיר איטלקית ( 6 ) לחץ כדי להרחיב... ספוילר: תשובה בתוך, תרתי הפרידי בכינוי שלי את ה-'ק' ותקבלי את התשובה
שמלת תחרה1 Well-known member 16/5/24 #4 נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: ספוילר: תשובה בתוך, תרתי הפרידי בכינוי שלי את ה-'ק' ותקבלי את התשובה לחץ כדי להרחיב... תשובה מלאה נערך לאחרונה ב: 16/5/24
נכתב ע"י נוסטלגיה טרום קורונה: ספוילר: תשובה בתוך, תרתי הפרידי בכינוי שלי את ה-'ק' ותקבלי את התשובה לחץ כדי להרחיב... תשובה מלאה
GoldenEyes Well-known member 16/5/24 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: תשובה מחאה לחץ כדי להרחיב... תיקון ורנה היא עיר בבולגריה ולא באיטליה
שמלת תחרה1 Well-known member 16/5/24 #6 נכתב ע"י GoldenEyes: תיקון ורנה היא עיר בבולגריה ולא באיטליה לחץ כדי להרחיב... קורונה, תוריד ק תקבל ורונה ורונה היא עיר עתיקה הנמצאת במחוז ונטו שבצפון איטליה.
נכתב ע"י GoldenEyes: תיקון ורנה היא עיר בבולגריה ולא באיטליה לחץ כדי להרחיב... קורונה, תוריד ק תקבל ורונה ורונה היא עיר עתיקה הנמצאת במחוז ונטו שבצפון איטליה.
GoldenEyes Well-known member 16/5/24 #7 נכתב ע"י שמלת תחרה1: קורונה, תוריד ק תקבל ורונה ורונה היא עיר עתיקה הנמצאת במחוז ונטו שבצפון איטליה. לחץ כדי להרחיב... הא קפצה לי ורנה סליחה ומחילה
נכתב ע"י שמלת תחרה1: קורונה, תוריד ק תקבל ורונה ורונה היא עיר עתיקה הנמצאת במחוז ונטו שבצפון איטליה. לחץ כדי להרחיב... הא קפצה לי ורנה סליחה ומחילה
שמלת תחרה1 Well-known member 16/5/24 #8 נכתב ע"י GoldenEyes: הא קפצה לי ורנה סליחה ומחילה לחץ כדי להרחיב...