אני מכינה ככה../images/Emo26.gif
1 ק"ג קמח רגיל שקית שמרים יבשים (יש כאלו שקיות באזר של השמרים בסופר, כל שקית מתאימה ל1 ק"ג קמח, כך כתוב על האריזה) שמן זית (לטפטף לפי העין) מים ללוש הכל לבצק ולתת לנוח להתפחה. אח"כ מרדדים כל פעם קצת ויאללה לטאבון. הנה מתכון שקיבלתי פעם מאישה דרוזית כאשר קניתי אצלהם סאג'. חייבת לומר שאף פעם לא ניסיתי. פיתות דרוזיות: 1 ק"ג קמח 2 כפיות שמרים 2 כפיות מלח כפית סוכר 1/2 כוס שמן תירס מים לפי הצורך לערבב וללוש הכל יחד, ולהתפיח כחצי שעה. לעשות כדורים ולהתפיח עוד חצי שעה. לרדד לפיתות ולהכין על סאג'!