ארוחת צהריים "שבתית" לאורחי פתע
כבד עם ירקות...
בשבועות האחרונים ניסיתי לחסל המקפיאים כדי שיהיה לי יותר קל להכין מראש לחנוכה. יצא שאין לי דברים שהם ממש מוכנים.
לפני הצהריים קיבלתי הודעה שיעברו אצלנו זוג מכרים. חפרתי ומצאתי 5 כבדים שעברו צליה אבל לא בושלו. אז איך להפוך כמות קטנה לארוחה ל-4?? כבד זה לא משהו שהולך עם הכל.... אפשר להכין כל מיני דברים, אבל לוקח זמן וגם חומרים נוספים.
בסוף יצאה ארוחה מצויינת. יצאו שבעים ומרוצים ואני לא עבדתי קשה
כבד עם בצל, פטריות פורטובלו וזוקיני.
כרוב מאודה הודי
סלט בסגנון גואקמולה (אבוקדו, עגבניות, פלפלונים אדומים, בצל וכוזברה)
קינחנו במלון כתום עם תמרים לחים מהערבה (משהו מדהים שנשמר בחנויות כמו בונבוניירה ונמכר אחד-אחד, זה טרי לא מעובד).
הנהג שתמיד חושש מפקקים, חושב שאנחנו בשנות השמונים ואין כלום בתחנות בדרך, אז ביקש קפה עם "משהו".
הכנתי עוגת שוקולד בקערית במיקרו; שמר לעצמו חצי לדרך...
בשבועות האחרונים ניסיתי לחסל המקפיאים כדי שיהיה לי יותר קל להכין מראש לחנוכה. יצא שאין לי דברים שהם ממש מוכנים.
לפני הצהריים קיבלתי הודעה שיעברו אצלנו זוג מכרים. חפרתי ומצאתי 5 כבדים שעברו צליה אבל לא בושלו. אז איך להפוך כמות קטנה לארוחה ל-4?? כבד זה לא משהו שהולך עם הכל.... אפשר להכין כל מיני דברים, אבל לוקח זמן וגם חומרים נוספים.
בסוף יצאה ארוחה מצויינת. יצאו שבעים ומרוצים ואני לא עבדתי קשה
כבד עם בצל, פטריות פורטובלו וזוקיני.
כרוב מאודה הודי
סלט בסגנון גואקמולה (אבוקדו, עגבניות, פלפלונים אדומים, בצל וכוזברה)
קינחנו במלון כתום עם תמרים לחים מהערבה (משהו מדהים שנשמר בחנויות כמו בונבוניירה ונמכר אחד-אחד, זה טרי לא מעובד).
הנהג שתמיד חושש מפקקים, חושב שאנחנו בשנות השמונים ואין כלום בתחנות בדרך, אז ביקש קפה עם "משהו".
הכנתי עוגת שוקולד בקערית במיקרו; שמר לעצמו חצי לדרך...