מרגיע שיש עזרה. אין ספק שזו אופרציה
אפשר כמה טיפים?
ארבעה מתכונים זה הרבה לשעה וחצי.
אם חשוב לך ארבעה - הייתי מעדיפה שמורה נוספת תכין מתכונים (מחלקות את המתכונים בין שתינו, ואז כל אחת מכינה שני מתכונים).
מורה שלישית אחראית על ניקיון וכלים (מטורף כמה כלים מתלכלכים תוך כדי הסדנה, ואי אפשר להשתמש באותו כלי פעמיים, כי זה גוזל הרבה זמן, וגם אין מים לנקות באופן מיידי. זאת אומרת שצריך לכל מתכון קערה, מטרפה, בקבוקי מים וכו').
עקרונית - אם את מכינה לבד את המתכונים - לדעתי תסתפקי בשניים.
אם הם מכינים + הסברים שלך - גם שניים, אולי שלושה.
אני הייתי לוקחת את המתכונים הכי פשוטים, בשאיפה למינימום אפיה ומינימום שימוש בכלים (חשמליים ולא חשמליים).
יהיו הסברים, ובטוח יהיו שאלות. זה זמן שבמידה רבה יורד מזמן ההכנה, מה שלא משאיר הרבה זמן לבישולים.
עוגת ביסקויטים - מעולה (בלי בצק, ואפשר להשתמש בגבינות עבורה).
פסטה - גם מגניב. הם יכולים לעזור בחיתוך העגבניות וכו' (פסטה קנויה כמובן, לא מבצק פסטה).
סלט - רעיון נהדר. צריך להראות להם את החיתוך הנכון של כל ירק, ואז חותכים לבד.
לדעתי בהחלט אפשר להסתפק בזה, ואם לא... אז גם את הטוסטים.
קודם מכינים את המתכונים שדורשים בישול/ אפיה, ואח"כ ללא אפיה.