הפלאפל שלי
אני דוגל בפשטות ולכן הפלאפל שלי בסיסי במספר קטן של מרכיבים
הפלאפל המקורי הוא הוא מפול
אחרי שהשרית פשוט תעשי חתך קטן עם סכים בראש הפול תלחצי חזק בצידו השני והוא ישלף מתוך הקליפה
התהליך הוא מהיר
ועכשיו לאותו התהליך כמו פלאפל מחומוס
לדעתי גם יותר טעים
בעבר הכנתי כך ויצא נהדר
את יכולה לרכוש בחנויות התבלינים פול יבש מקולף
פלאפל ירוקו פוקסי99 [מצורף קובץ jpg] ו 18:31 | 23/04/07
1/2 קילו חומוס מושרה
חבילה פטרוזיליה
בצל גדול
4 שיני שום
הכל למכונת בשר לטחון ביחד
להוסיף לבלילה
מלח
כמון
כפית אבקת אפיה
לבחוש הכל הייטב
לחמם סיר עם שמן כאשר השמן חם אבל לא חם מדי להכין קציצות לזרוק לשמן כאשר הקציצות משחימות וצפות להוציאי
לאוהבים ניתן להוסיף פלפל חריף (לא יבש) בתהליך הטחינה
בתמונה העיסה
ראיתי בשידור בטלויזיה על מסעדה תמנית ושם הכינו פלאפל מלוביה יבשה .אכין בקרוב ואכתוב איך יצא