אנג'ל
אז זהו, סיימתי. היה טוב מאוד. אהבתי נורא את הסיום. לטעמי, יותר טוב משל באפי כי הוא לא סיום שמח... מה שמוביל אותי ל... למה לעזאזל ביטלו את התוכנית הזאת?! מה עבר עליהם בראש? אם לפי דעתי באפי הייתה צריכה להסתיים בעונה 5 (עם כל אהבתי אליה, ועם זה שהיא הביאה עונה מדהימה אח"כ ועונה טובה לאחר מכן), פה היו עוד המון דברים שאפשר לפתח, וממש חבל על הביטול. אין מצב בעולם שיחזירו את זה לעוד עונה? את פיצ'רמה החזירו... עכשיו לדמויות... שנאתי את גאן, אבל אני חושב שהוא עבר הרבה בפרקים האחרונים ואני שיניתי את דעתי עליו. את נוקס אהבתי, אבל הוא יצא מניאק ואני שמח שהרגו אותו. כל הסיום עם לורן היה ממש מדכא.. הוא היה "השמח" שבחבורה ובסיום הוא היה כלכך עצוב שזה מבאס. ולמה הוא הרג את לינדזי? לא הבנתי (לינדזי - עוד דמות שאהבתי (וגם את ליילה!)). ווסלי-
תמיד אהבתי אותו והסצינה עם איליריה בפרק הסיום הייתה מרגשת. פרד- אני לא צריך להוסיף קורדיליה - למה הרגו אותה? כאילו, למה העיפו אותה מהסדרה/למה היא עזבה? היא הייתה הדמות האהובה עליי, ומה שמשעשע זה שלא סבלתי אותה ב"באפי", רק בפרקי הסיום של העונה השלישית. פשוט באנג'ל היא התבגרה, ותמיד הצחיקה אותי, בכל פרק!) ולעונה... לא מתתי על העונה בהתחלה, היא נפתחה עם פרק יפה, אבל אחרי זה הייתה סתם. "destiny" אומנם הוא אחד מהפרקים הטובים של הסדרה ו"Harm's Way" זה הפרק הכי טוב של הרמוני, אבל ההתחלה הייתה לא מעניינת, ועלילות לא הכי מעניינות בפרקים, למרות שהקטעים עם ספייק ואנג'ל היו גדולים! מפרק 11 ואילך העונה תופסת את עצמה, וגם סיפקה לנו פרק 100 מדהים ומפתיע, ומשם ואילך העונה תופסת קצב והכל מתחיל להיות באמת מעניין. ולשאלות! קודם כל, מי הביא את הרובוטים בפרק עם אבא של ווסלי? יכול להיות שפספסתי משהו? למה לורן הרג את לינדזי כבר כתבתי... ואני אולי אצא טיפש פה אבל, למה אנג'ל היה חייב להתעסק עם הsenior partners? פשוט נמאס לו מהם אני מניח? בגלל שהם משחקים בו? למה לינדזי הצטרף במאבק נגדם? ואנג'ל חתם משהו אצל "הקוץ השחור" שהוא יהיה באמת אמיתי .. הרי הוא אמר להם לפני שהוא לא רוצה להיות אמיתי. זהו, אני חושב. נ.ב: הרמוני יצאה חרא, דווקא אהבתי אותה (הפרידה שלה מאנג'ל הייתה מצחיקה, מאוד, אני חייב לציין)
אז זהו, סיימתי. היה טוב מאוד. אהבתי נורא את הסיום. לטעמי, יותר טוב משל באפי כי הוא לא סיום שמח... מה שמוביל אותי ל... למה לעזאזל ביטלו את התוכנית הזאת?! מה עבר עליהם בראש? אם לפי דעתי באפי הייתה צריכה להסתיים בעונה 5 (עם כל אהבתי אליה, ועם זה שהיא הביאה עונה מדהימה אח"כ ועונה טובה לאחר מכן), פה היו עוד המון דברים שאפשר לפתח, וממש חבל על הביטול. אין מצב בעולם שיחזירו את זה לעוד עונה? את פיצ'רמה החזירו... עכשיו לדמויות... שנאתי את גאן, אבל אני חושב שהוא עבר הרבה בפרקים האחרונים ואני שיניתי את דעתי עליו. את נוקס אהבתי, אבל הוא יצא מניאק ואני שמח שהרגו אותו. כל הסיום עם לורן היה ממש מדכא.. הוא היה "השמח" שבחבורה ובסיום הוא היה כלכך עצוב שזה מבאס. ולמה הוא הרג את לינדזי? לא הבנתי (לינדזי - עוד דמות שאהבתי (וגם את ליילה!)). ווסלי-