איך מפטרים מהקרום הלבן במלפופונים כבושים

ע"י כך שנמנעים מליצור אותו (את הקרום)

וזה בד"כ פשוט מאוד.
המלפפומים לכל שטחם חייבים במשך כל תקופת האיפסון לשהות בתוך נוזלי השימור.
אין בשום אופן לגעת במלפפונים. יש להוציאם ו/או לטפל בהם בכל פעם באמצעות כלי מתכת או פלסטיק נקיים.
 

big ass blue

New member
אל תפטרי! זה בסך הכל מלח שהצטבר.

זה אולי נראה כמו משהו מסרט אימה,
אבל זה בכלל לא מזיק ודווקא שומר על המלפפון.
 

TCHM

New member
הקרום הלבן זה. ע ו ב ש!

לא מלח, זה פשוט ...עובש, כדאי לאמץ את מה שהציעו לך למעלה
בזמן הכנת המלפפונים ולאחר מכן.
העובש לא נורא ואפשר לשטוף אותו ובפעם הבאה שתכין מלפפונים
תיצוק מעט חומץ מעל.
 
כשאתה אומר דבר שגוי זו טעות - כשאתה...

...חוזר בפסקנות שחצנית על הטעות זו סתם טפשות.
זה לא מלח זו פטריה. עובש כפי שציין כאן TCHM.
אגב, לא מפתיע ששואל השאלה העדיף להודות דווקא לך וציין זאת במפורש... טפשות, פנים רבות לה!
 

big ass blue

New member
זה וויכוח חסר תועלת

אתה תכתוב שזה כן ואני אכתוב שזה לא.

לא נורא.
 
לא, אין וויכוח!

יש לך מן הסתם הרבה זמן לטיעוני סרק. הקדש מספר דקות לחיפוש ברשת ותמצא את התשובה.
מבחינתי השירשור הזה הסתיים.
 
למעלה