לכל סוגי החציר יש ריח, אספסת ריחנית יותר בד"כ מחציר דגן
אנחנו מאחסנים הכול בשקיות, כדי לנסות לשמור את הריח ונגד חרקים, כמה שאפשר... (לפעמים החציר כבר נגוע, ואז המטרה שלא ידביק חבילות אחרות). לגבי "טריות" זה חסר משמעות, מדובר במזון יבש והוא לא יכול להתייבש יותר (אלא אם משאירים אותו בשמש ואז הוא מאבד את הריח ואת הצבע).
 
את כל המזון אנחנו מחזיקים בפינה של קֶבּוֹ (לא במקום שהוא מגיע אליו) בקופסת פלסטיק גדולה (60 ליטר) של כתר פלסטיק. נוח מאוד.
 
נ.ב.
שוב אתקן: לומר "גם חציר וגם אספסת" זה כמו "לשחק גם בספרד וגם באירופה"... ;-ׂ) אספסת היא סוג של חציר (כי היא סוג של צמח שמייבשים אותו לחציר, בין היתר). כלומר את נותנת חציר אספסת + חציר מסוג אחר (איזה סוג, אגב?).