את אורי בורי אני מכיר והיא אכן טובה
אבל לא חיפאית.
על דולפין שמעתי שהיא נחמדה, לא טובה, על השאר לא שמעתי מעודי וזה אומר משהו.
יש גם הטוענים שקפה גלידה בחיפה טובה, היא הכי סתם שיש.
יש מרחק גדול בין בסדר לטוב.
בסדר זה מה שכל מסעדה אמורה להיות בתור מינימום. טובה כפי שכתבתי קודם
זו אחת ששווה לנסוע אליה במיוחד.
לאורי בורי נסעתי במיוחד ויותר מפעם, אבל כאלה מאוד נדירות בישראל.
לכמה מסעדות את נוסעת במיוחד 100 ק"מ או שאת לא מאוד אוהבת לאכול בחוץ?
לי הבחוץ שווה או כשיש בישול שאני לא מכיר, או שיש טבח/שף מוכשר במיוחד
עם יצירתיות מיוחדת או כשיש מוצרים שלא זמינים לי או כשאני מתעצל לבשל
מגוון האפשרויות מסמן על פעמיים בשבוע בערך לאכול בחוץ.
נסיעה מהדירה למסעדה הודית שהמליצו לי עליה לוקחת יותר משעה למרות שהיא
בתוך העיר, בערך כמו מחיפה לת"א, אבל בכ"ז נסענו אליה לפני שבועיים.