תאד פאי פשוט
אז קודם כל, במקום תאד פאי, נקרא לזה מוקפץ. כבר יותר פשוט, נכון?
ולהלן המתכון: מכניסים את החומרים לפי סדר,על פי משך הבישול שלהם.
בדרך כלל נתחיל בבשר
אני בדרך כלל עושה טופו מפאת הטבעוניים כאן
מוסיפה שום פרוס דק וזנגביל קבצ׳ כשהטופו מתחיל להשחים
את האטריות אפשר להוסיף כאן, או לקראת הסוף, אחרי הירקות ורגע לפני הרוטב, תלוי עד איזו דרגת מוכנות הבאת אותן (אני בדרך כלל שוכחת להשרות, ואז פשוט מבשלת. חילול הקודש, אני יודעת, אבל אני רעבה)
עכשיו ירקות -שאפשר לחתוך בגדלים שונים: דק לקשים, יותר גדול למה שמתבשל מהר.
קצת לפני סיום מוסיפים חומרים לרוטב.
במשך הזמן צמצמתי: אני עם קצת סויה, קצת משהו מתוק, נגיד מייפל, המון כוסברה, בצל ירוק, ומיץ ליים, ופלפל צ׳ילי חתוך קטן.
יש שמוסיפים ביצה בהתחלה, ויש בסוף, ואני בדרך כלל מבריזה את הביצה, אבל אם לא, אוהבת שיש לה צורה יותר לכיוון החביתה ופחות לכיוון נמס בכל התבשיל, כלומר, מכינה אותה בסוף.
מומלץ להצטייד בסכין טובה. יש לי גם קולפן ג׳וליאן, שפורס רצועות דקיקות בשניות.
ומה שחשוב - להיות מאורגן. מהרגע שהווק מתחיל - שהכל יהיה מוכן ומחכה לתורו להתקפץ.
מתכון לא תקני - אבל עובד.