אוקיי, מתקפת תמונות קטנה.... פסטה!
אז אתמול התייצבו אצלי אוצצי וגב' 26 להתנסויות בפסטה. כהרגלנו, קבענו בשעה חמש, נפגשנו בשש ורבע, התחלנו לעבוד בשבע. אכלנו באחת-עשרה וחצי בלילה
הגדרת הפגישה היתה "משחק יצירתי בפסטה", מה שאמר פשוט לעשות ניסויים, בבצק, במליות, בשיטות עבודה וברטבים. קמח דורום התעופף לכל עבר, ריח שום מיטגן נישא בחלל המטבח, וכמה פעמים נזרקו חתיכות בצק לעבר התקרה. היה כיף
בסופו של דבר ישבנו, אכלנו (הקינוח, כיאה לארוחה איטלקית, היה גלידה), וניסינו להסיק מסקנות מכל הניסויים. לא כ"כ הצלחנו.... חלק מהרביולי היו מרודדים במכונה לדרגה ארבע, חלק לחמש, וקשה היתה ההשוואה רק לגבי הבצקים השונים עצמם. חלק מהרביולי מולאו עד שובע, חלק פחות, ויחס מלית לבצק גם הוא משנה את הטעם. הספגטי נעשה רק מסוג בצק אחד, אז לא היה למה להשוות... אז אולי זה לא היה ניסוי תחת כל הכללים המדעיים, אבל גם היה כיף וגם טעים. את מעט הדעות שכן הצלחנו להוציא אני אשתדל לזכור ולהעלות. טוב, יצאנו לדרך.
אז אתמול התייצבו אצלי אוצצי וגב' 26 להתנסויות בפסטה. כהרגלנו, קבענו בשעה חמש, נפגשנו בשש ורבע, התחלנו לעבוד בשבע. אכלנו באחת-עשרה וחצי בלילה