בנזוגי משתמש באופים של מורפי ריצ'ארדס
היה בהתחלה משהו לבן (שנראה דומה לדגם הלבן, לא יודעת מה המספר) ואח"כ נשבר בו איזה חלק קטן אז הוא לקח מקרובת משפחה (שלא השתמשה) משהו שחור (שנראה דומה לדגם השני). אני לא מתעמקת ולא מתעסקת, ומבחינתו האפייה אותו הדבר. הוא אופה לפחות פעם בשבוע ומרוצה.
 
אפייה מ-100% קמח מלא תמיד תצא דחוסה יותר ועסיסית פחות כי זה האופי של הקמח. הוא אופה לחם מ-50% קמח מלא ו-50% שיפון ומרוצה מאוד מהתוצאה, וכך גם אחרים שטועמים את הלחם; אני אישית לא אוהבת את סגנון הלחם הזה, בעיניי הוא דחוס וכבד מדי, מעדיפה לחמים קלילים ואווריריים יותר (כאמור, עניין של טעם, אחרים אוהבים מאוד וגם הוא מרוצה ולכן כך הוא אופה).
 
לגבי "גודל נורמלי" זה תלוי בציפיות ובצרכים... זו כיכר יותר קטנה מזו שקונים במכולת, אבל מכיוון שאצלנו הוא היחיד שאוכל (בד"כ) זה עדיף, אחרת הלחם יישאר ליותר מדי ימים.
 
וי"ו הלישה נשאר תקוע בלחם לעתים קרובות, במקרה כזה פשוט משחררים אותו ידנית (משאיר חור בתחתית) ולשים לב לא לחתוך את הלחם לפני שמוציאים אותו כדי שהסכין לא יהרוס אותו (קרה לי...
וקצת שפשפתי את הציפוי... אבל לא נגרם נזק ממשי למרבה המזל).