אז איפה אכלתם בסוף השבוע ?

dani666

New member
מעיין הבירה (אם חמישי בערב נחשב)..

פרט לחריג אחד היה מעולה כרגיל (אפילו אימי שזה ביקורה הראשון שם מצאה סיבות להנות [וגם לא...] - הישג)
החריג - מרק זנב שור (שתי מנות) שהזכיר לנוכחים את המרק של חמותי. מצד אחד - אשור שזה מזרח אירופאי (לטביה נחשבת ?) מצד שני ...
 
מלא אוכל


בחמישי בערב-1910 בדגניה א-דיווחיתי בנפרד-רוצו.מעולה.
בשישי בבוקר-בית קפה -מסעדה בכרכור-טבע-לו.מקום נחמד ונעים למפגש.דגמנו ארוחת בוקר שסה"כ דומה למקומות אחרים.במחיר 56 ש"ח(או 59?,לא זוכרת,ניחא)
כהמלצה למי שמחפש באזור.

בערב ארוחת ערב משפחתית של
מרק עוף מעולה
עוף על מצע אורז וכבדים(של גדי המל ז"ל מפורום אוכל בווינט)
תפ"א בתנור
סלט חסה עם גודיס
לקינוח פונדט חם ומתוק יתר על המידה למרות שמראש הפחתתי סוכר..

בצהרי שבת נפגשנו לאזכרות ולאחר מכן פתחנו שולחן שנראה כמו שילוב אקלקטי של פיתות,ממרחים,נקניקיות ושלושה סוגי מרק:
עוף חריף
אפונה
עדשים בניחוח אסייתי.
מלא עוגות לקינוח,כולל סינרולים מעולים שהבת הכינה.

במוצ"ש סינרולי פיצה ומרק עגבניות ופנינו לשבוע דל ...
 

salo22

New member
נשמע יופי


בשבת בצהריים מקיימים אזכרות ? חשבתי שרק בימי השבוע..
 

ליר141

New member
קופי בר, טאנטי באצ'י ותודה לך פיקס!!

טוב, קופי בר אין צורך להרחיב טעים, נעים ומפנק כהלכה!!

לטאנטי כבר מזמן רציתי להגיע ובשבת זה קרה!
היה טעים, כל מנה שנבחרה שובחה ע"י הסועדים
ותודה לך פיקס!
 

pix37

New member
יופי שהצליח לכם - כיף לקרוא על המלצה שמצליחה

 

foofoo77

New member
מה אכלנו בשבת?

בחמישי פרגיות עם אורז ופתיתים (אחרי לילה לבן בחסות ילדון שבכיין שניה וחזר לישון)
בשישי קדרת כבש ובצל באפיה ארוכה(קצת התייבש לי) , עוף בתנור לאבא שלי ולילדון , פירה , סלטים נחמדים ומאפינס בננות שהכנתי לאבא שלי.
אתמול שמתי נפשי בכפי ונסעתי לאיקאה לקנות כמה דברים עם כל עמך ישראל , אשתו , הילד והבן דודה של השכנה ממול (סיוט , אבל מעצבת פנים שכמותי מעולם לא אומרת לא לסיבוב באיקאה) .
סיימנו בשעה 10 רעבות ורצוצות (חברתי ואני) והחלטנו ללכת לאכול ב XO ברמת השרון , לא מצאנו חניה אז לקחנו TA הביתה (כי ממילא תכננו לקחת לגבר שניסה להרדים את פיציק או שפיציק הרדים אותו בבית).
היה נחמד וטעים
והופס נגמרה לה עוד שבת.
 

SimpleAim

New member
חמישי: עסקית בדליקטסן וערב בחממה בכפר אז"ר

אוהבת את המיקום והוויב הלא מחייב של הדליקטסן שתמיד תמיד מלא.

לראשונות לקחנו כבד קצוץ עם ומנה מהמיוחדים של סרדינים כבושים במקום בטרגון על מצע שעועית ירוקה שתיהן טעימות אם כי הסרדינים ניתנו מעט במשורה (3 חצאים) הראשונות ניתנות במחיר העיקרית בצהריים.

לעיקריות מנת הרוסטביף (70-80~ ש"ח) שמגיעה קרה שהייתה נחמדה מאוד וביקשנו רק על שעועית ירוקה והמבורגר (59 ש"ח) שביקשתי M והגיע יותר WD אבל עדיין היה טעים - לא החלפתי מפאת קוצר הזמן, עם תפו"א בצד (אין צ'יפס...אבוי) שהיו ממש אה לה חדר אוכל בהמון פפריקה במובן הכי לא טוב של המילה.

לקינוח לקחנו את העוגת שוקולד ויסקי (יש רק בסופ"ש) על קרם אגוזי לוז והרבה אגוזי לוז משובצים בפנים שהייתה סיום מתוק לארוחת צהריים גנובה (28 ש"ח)

בערב החממה בכפר אז"ר מקום חביב עם שירות ממש חביב ושף דרום אמריקאי, ישבנו על הבר מול המטבח וכל מנה שיצאה, נראתה מצויין.

אני לקחתי קסדיה עם עוף ופלפלים, מוגשת עם שמנת חמוצה ליד (36 ש"ח) שהייתה טעימה. לצידי, המבורגר עסיסי שזכה לשבחים (60 ש"ח) עפ צ'יפס שהיו קצת תעשייתיים לטעמי ולא היו פיצוי על האכזבה בצהריים. אני שתיתי סנגריה לבנה (39 ש"ח) שהייתה די שיחוק עם ודקה תפוחים, גוורץ ועוד כמה דברים ולצידי 1/2 גולדסטאר לא מסוננת (28 ש"ח! איפה מוצאים בימינו חצי בפחות מ30?)

לקינוח הזמנו צ'ורוס (30~ ש"ח) שקצת בוששו לבוא אבל הברמן החביב פיצה אותנו בצ'ייסרים לבחירתנו. כשהגיעו הם בהחלט היו שווים את ההמתנה :)
סה"כ ערב נעים (ולא יקר) ומקום שיהיה מוצלח גם לקבוצות יותר גדולות.
 

SimpleAim

New member
ובמהלך השבוע: ברלוסקוני ברמת החייל - רע ממש

ביום שלישי נקלעתי בשעות הצהריים לאיזור עם קרייב לסלט עם טופו,
שיקולי קרבה ותקציב גרמו לי להיכנס לשם מכל המבחר באיזור...
מזמן לא נתקלתי במסעדה שהאוכל והגישה בה כ"כ דומים לחדר אוכל... לפתיחה הגישו לי סלט קצוץ שהיה יותר עייף מסלט בחדר אוכל, הלימונענע הייתה מדוללת עד בלי היכר, והסלט טופו היה מורכב בעיקר מחסה וקצת טופו חם ברוטב תעשייתי ומתוק... ביקשתי רטבים נוספים שהגיעו תעשייתיים ובקופסאות פלסטיק, בקיצור - מאוד לא נעים (משלמים בכניסה, אף אחד לא ניגש לשאול אם טעים) מאוד לא טעים ובמחיר לא מבוטל (42 ש"ח) בקיצור, לא.
 
סוף שבוע ביתי

תקופת המבחנים ההולכת וקרבה השאירה אותי בבית:

בשישי הכנתי ציר ירקות שבחלקו נעשה שימוש לטובת ריזוטו דלעת וטימין שיצא טעים ומנחם וחלקו ישמש בהמשך היום למרק בצל.
את הריזוטו אגב ליוויתי בבירה פאמפקין אייל של גליל וחייבת לומר שמאוד חיבבתי אותה.
הוכנו קרוטונים ממעט פרוסות לחם שנשארו לי מהקנייה של שבוע שעבר בלחמים ויצאו ממכרים.
הוכן שום קונפי עם שיניים גדולות ובשרניות, מצטערת שלא הכנתי עוד ממנו.
בשבת הכנתי פסטה קרבונרה עם פרשוטו כי לא נשאר בייקון והיה טעים מאוד.

כיוון שהיום זכיתי ליום חופש, הוא ינוצל גם להכנת עוגיות ללימודים למחר, כנראה שוקולד צ'יפס, אולי אשנה את דעתי בהמשך היום
 

salo22

New member
אכלנו יותר מידי


בשישי אכלנו בוהוריים בביסטרו הנפלא שנמצא בויצמן גבעתיים ונקרא ואזנא - כמו שתום הזכיר בעבר, יופי של אוכל מוציאים שם במטבח ורק השירות טיפה מוזר וחולמני כזה ודורש שיפור, ארחיב בביקורת נפרדת. בערב עשינו משלוח מזה סושי שכלל את החשודים הרגילים - קומבינציות דגים, ראמן עוף שהיה הפעם מעט חלש ודליל לטעמי ועוד כמה רולים מהמיוחדים. קינחנו בקינוחי טירמיסו ועוגת גבינה בקופסאות הקינוחים האישיות מהסופר, עוגת הגבינה אכילה בעוד הטירמיסו פחות. בסופר נאלצנו גם לקנות בזריזות גוורץ 2013 של תישבי כי לא היה אלכוהול בבית בשלוף - יין רע מאוד לטעמינו, חבל.
בשבת בארוחה משפחתית אכלנו כמעט כל מנה שעולה על הדעת - חצילים עמוסי שום בטחינה, סלט ירקות, מוסקה, שניצלים, עוף בתנור, דניסים בתנור, צלי הודו, קציצות בקר, מרק ירקות ומרק עוף, אורז וכולי וכולי.. לקינוח היו ערמונים הטובים שפגשתי עד היום, סוג אורגני קטנים מאוד ומיובאים לדעתי שהבליח לאחרונה במקומות באיזור הקריות והם פשוט בלתי רגילים לגמרי.. יש לי כמה חבילות שממתינות בבית לאפייה וציפוי בשוקולד..
בשבת בערב הכנו מיני טורטיות פיצה עם מוצרלה, פרמז'ן, הרבה פיטריות ונקניקים.. שטפנו עם בקבוקי ווינשטפן והיה טעים מאוד..
 

bruno01

New member
בראנצ' שבת בבסטה.

בחמישי הכנתי מרק כרובית ממש מעולה מהבלוג "אז מה את עושה כל היום". טעים, ואפילו די בריא (בלי שירגיש כזה).

עוד תיכנונים להכין לחמניות עם תפוחי אדמה בבצק עצמו שנראו נהדר וניוקי חצילים נדחו מפאת עצלנות, אבל המרכביבים בבית, אז אני מקווה שבהמשך השבוע גם הם יגיעו.

בשבת, הבראנצ' החדש של הבסטה. לא ממש מדובר בארוחת בוקר, אלא יותר בעסקית מיוחדת לשבת. היה מעולה, ואחרי שחשבתי לכתוב על זה פה בשרשור נראה לי שכדאי לכתוב על זה דיווח ניפרד, אז אשתדל לעשות את זה בהמשך היום.

סיכום מנהלים: מצוין, מושחת וכיפיי לאללה.
 

inבאלי

New member
מחכה לדיווח המלא

הייתי שם בעיסקית באמצע השבוע שהיתה לא פחות ממצוינת(דיווח בהמשך)
 

bruno01

New member
בעיניי, זו כבר תקופה ארוכה העסקית הכי שווה

שאני מכיר, ולאחרונה גם העסקית בטאיזו הצטרפה אליה.

הבראנצ' מאוד דומה לעסקית במנה שלו, רק עם מנות שונות בתור עיקריות (וחלק דומות) ועוד מנות שקיימות בתפריט צהריים אבל לא כלולות בעסקית (למשל הפיצה הלבנה, שמאוד יקר להזמין אותה ככה סתם, אבל בתור פינוק בשבת בצהריים, עם שתי מנות ראשונות ולחם, המחיר שלה כבר פחות מרתיע).
 

sweetdreams

New member
הנמל 24 - עיסקית בשישי

אחרי הרבה מאוד זמן שלא ביקרנו חזרנו לנמל 24.
סיימנו סידורים באיזור, ורצינו לאכול. התלבטנו בתחילה בין חומוס אצל פרג׳ לדגים אצל פאוזי, ואז פספסנו את הפנייה למגינים, והמשכנו לנסוע על העצמאות, מה שהפך את ההחלטה לטובת הנמל.

למרות שלא הזמנו מקום, לא היתה כל בעיה למצוא לנו מקום. בשעה
13:00 בשישי המסעדה היתה ריקה לחלוטין (אולי ישבו בחדרים הפנימיים, אבל אני לא ראיתי שום עדות לעוד שולחנות מאוכלסים).

קיבלנו קוקטייל קאווה לפתיחה, מזגו לנו מים ומיץ תפוזים, וחילקו לנו את התפריט, שאותו אני כבר מכירה בע״פ, שכן כלום לא משתנה בגזרת הנמל. אולי רק המחיר. התוספת על הלחם, למשל, עלתה בשקל לאדם מאז הפעם האחרונה שהייתי, ועכשיו עומדת על 6 שקלים.

את הלחם כמובן הזמנו - גריסיני רוזמרין עם מטבלים- חציל מעושן, פלפל לימוני, ואיולי עשבי תיבול, כאמור במחיר 6 ש״ח לאדם.
למדתי כבר שזו הדרך לשבוע מהארוחה, לתת ללחם ללוות את כל הארוחה. וגם, לכל המנות יש רטבים מאוד מאוד טעימים, והם נוקו היטב בעזרת הלחם, שגם הוחלף ללחם חדש וחם מתי שרצינו. 12 שקלים ששווים בהחלט את התמורה!


לקחנו שנינו עסקיות במחיר 133 ש״ח, הכוללות מנת פתיחה, מנה עיקרית וקינוח.

למנת הפתיחה לקחנו שנינו סלט תפוחים, קולרבי וסלק, עלים ירוקים, בוטנים וצ'ילי בנוסח תאילנדי. זכרתי את הסלט הזה מהפעם הקודמת, וריאציה הרבה יותר מעניינת לסלט פתיחה, פיקנטיות מאוד נחמדה, קצת יותר מדי רוטב לטעמי, ומה שבעיקר היה חסר לי במנה הזאת זה צ׳ופסטיקס. לא מאוד נוח לאכילה עם מזלג..

לראשונות לקחנו:
טורטליני אוכף טלה בציר אגסים וזעפרן. המנה שלו. הגיעו שלושה טורטלינים שמנמנים בציר צהוב זרחני. המנה היתה יפהפיה, ורוטב הזעפרן היה מצויין. שימוש נהדר ללחם!
המנה שלי היתה סביצ'ה סלמון עם קרם פלפלים, כדור אבוקדו ומיונז וואסבי. את המנה הזאת הם שינו! אני מזמינה הרבה את הסביצ׳ה, שעבר כמה וריאציות, וזכרתי אותו היטב מהפעם הקודמת. הוא עבר ״שדרוג״ לוריאציה הנוכחית, אלא שצורת ההגשה כללה צלחת הגשה ענקית ועליה 6 נגיעות של דג מפוזרות במידה שווה. כאן היתה נגיעה של קרם פלפלים, שם כדורון אבוקדו, איזו צנונית, וזהו! המנה נראתה יפה מאוד, וגם טעימה, אם רק היו נותנים לי להנות ממנה, ולא לפרק את הבקושי ביס שנתנו ממנה לשברירים מפוזרים היטב. זה במיוחד צרם אז מכיוון ששאר המנות של שאר יושבי השולחן היו מנות יפות בגודלן.
מאוד התלבטתי, אם כן, אם להזמין אותה גם הפעם, ולשמחתי גיליתי ששינו אותה. אותם מרכיבים בתצורה שונה לחלוטין, ובגודל סביר למנה ראשונה, הונחו אחד על מצע השני. הדג המאוד טעים נח על האבוקדו, שהיה יותר גווקמולי, ומתחתיהם בסיס קרוטונים. לא ברור לי בדיוק איפה הווסאבי הסתתר, אבל הוא הורגש היטב, והיה תוספת נהדרת. מסביב עוד פוזר קרם הפלפלים, עיגולי צנונית ובצלצלי פנינה. סה״כ מאוד נהניתי מהמנה הזאת.
בתגובה גם סיפרתי לטל, המנהלת, שמאוד אהבתי את המנה בתצורתה הנוכחית. היא שמחה שאהבנו אותה ואפילו אמרה שזכרה את הביקורת שלנו מהפעם הקודמת (״כשישבתם שם״, והצביעה על מקום הישיבה שלנו מאותה הפעם).


לעיקריות:
אני לקחתי פילה לברק על פירה שורשים, ירקות מאודים ושיפוד שרימפס בקציפת דגים. את המנה הזאת אני מכירה היטב. לא מנה מרחיקת שחקים, אבל כל רכיב בה עשוי היטב, ולעיתים זה כל מה שאני מבקשת.

הוא גם כן רצה לקחת את הלברק בהתחלה, אבל מכיוון ואני לקחתי אותו, ״ואי אפשר לקחת פעמיים את אותה מנה״, אז הוא בחר בשרימפס, קלמארי וצדפות בציר סרטנים, צ'ילי שום, ארטישוק וזיתי קלמטה. את המנה הזאת הם גם כן שינו מהפעם האחרונה שניתקלתי בה. אף פעם לא הזמנתי אותה בעצמי, כי היא לא נראתה לי מעניינת מספיק, אבל התצורה הנוכחית שלה נראית מאוד מזמינת פנים, ואני די בטוחה שבפעם הבאה זו תהיה המנה שאני אקח. בן הזוג היה מרוצה ממנה, על אף שהוא השאיר את כל הארטישוק בצלחת...
הציר גם כן היה מאוד טעים, ושוב היה שימוש ללחם.

בשלב הקינוח הוא לקח קפה הפוך, ואני ביקשתי שיכינו לי מרטיני יבש. תחקרתי קלות את המלצר החמוד שלנו אודות איזה ג׳ין יש להם, והאם אני יכולה לתת הוראות לגבי איך אני אוהבת לקבל את המרטיני שלי. הוא היה מקסים ושיתף פעולה עם הניג׳וס שלי. הציג לי את הג׳ין (הם כבר לא עובדים עם פלימות׳, למרבה הצער), ששכחתי את שמו כרגע, אבל הריח היה מעניין. ביקשתי מרטיני יבש ביחס של 3/4:1/4 (לטובת הג׳ין), עם ורמוט יבש כמובן (אני כבר טורחת לציין את זה, אחרי שבכמה מקומות ממתיקים לי את הקוקטייל עם ביאנקו
), ולא מדולל עם קרח.
בנוסף הזמנו לקינוח את הקינוח האהוב עלינו פאי לימון ומרנג איטלקי בליווי גלידה תות-שמנת חמוצה, שהיה מוצלח כמו תמיד. וקיבלנו מהם קינוח נוסף שכבות של קרם שאנטי ושוקולד צ'ילי, גנאש פרלינה ובננות מקורמלות, שהטענה היחידה שיש לי לגביו היא שהוא מגיע בצנצנת כך שהשכבות הטעימות ביותר (בגנאש) נמצאות למטה, ואי אפשר להגיע אליהן בלי לחפור את דרכך בכוח דרך כל הבננות, הקראמבל והקרם בדרך, ולמעשה להחריב את הקינוח לגמרי! במילים אחרות, הוא לא ממש מגיע בצורה שמאפשרת להנות מכל השכבות במקביל, וזה קצת חבל..

בסה״כ היתה לנו יופי של ארוחת צהריים, האוכל היה טעים, היה אחלה שירות, ואפילו שבענו.

סה״כ שילמנו 370 ש״ח (לפני טיפ).
 

sweetdreams

New member
תיקון בעסקית...

היא כוללת מנת פתיחה, מנה ראשונה ועיקרית.
הקינוחים גם כן היו במחיר עסקי, אבל עליהם הוספנו תשלום. (32 ש״ח על הקינוח שהזמנו, והשני היה OTH).
 

pix37

New member
כיף לקרוא על מקום ותיק ששומר על הרמה

אם בא לכם לגוון, והניווט הוא גורם כל כך מכריע, אולי בפעם הבאה נסו את הבוצ'ר באר הוא די קרוב לנמל - האוכל פשוט בהרבה אבל מאוד טעים - והמחיר יהיה קרוב לחצי - אבל זה סוג שונה לחלוטין של בילוי.
 

sweetdreams

New member
הוא כבר נמצא בכוונת שלנו


עוד לא יצא לי ליישם, אבל אני בהחלט מתכוונת להגיע לשם.
 
למעלה