סוגים שונים של סחוג
בקשר לסחוג ירוק או אדום כאשר את מכינה סחוג מפלפלים אדומים טריים את עובדת לפי המתכון של הסחוג הירוק הטרי סחוג ירוק טריו פוקסי99 / מתכונים 6 פלפלים חריפים טריים גדולים 15 שיני שום(כראש וחצי) חבילה כוסבה כפית חוויג' למרק 1/2 1 כפית כמון כפית מלח לנקות את הפלפלים מהגרעינים ונמחיצות לשים במעבד מזון להפעיל למספר שניות עד קבלת פלפל קצוץ אבל לרא מישחה סחוג מהיר הכנה פלפלים גדולים חריפים 1/2 חבילה כוסברה 10 שיני שום 1/2 כפית כמון מעט כורכום 3/4 כפית מלח הכל לבלנדר ולהפעיל ניתן להוסיף כפית חוויג' במקום הכמון והכורכום פוקסי פלפל צ'ומה כפות פפריקה חריפה 1כף פפריקה מתוקה ראש שום כתוש 1/4 כוס שמן 1/2 כפית קרוויה(קימל טחון) 1/2 כפית מלח לבחוש הכול הייטב וזה פפלפל צ'ומה להוציא מהקערה לשים את הכוסברה והשום להפעיל עד קבלתם קצוצים להחזיר את הפלפל להוסיף מלח חחויג' כמון להפעיל למספר שניות ומוכן יש לזכור שאורך חיי המדף של סחוג כזה הוא קצר יחסית במקרר • סחוג אדוםו פוקסי99 / מתכונים ו 04:06 | 11/10/06 2 כוסות פלפל קטן יבש כנייר חבילה כוסברה 20 שיני שום כפית מלח כפית כמון כפיתחווג' למרק שמים את הפלפלים בקערה ושופכים מים רותחים משאירים בקערה לחצי שעה מוצאים מהקערה סוחטים את הנוזלים (אני משתמש במיבש חסה) מעבירים את החומרים למעבד מפעילים לקבלת מרקם קצוץ דק דק אבל לא משחתי ונהנים לי יש תמיד פלפל מתוק יבש במקרה והסחוג יצא חריף מידי לכושר הסבל שלי אני מדלל את החריפות עם הפלפל המתוק והמלצה כאשר את מסיימת להכים ולעבוד עם הפלפלים לרחוץ את הידיים עם סבון ולשטוף במים החמים ביותר שאת יכולה לסבול ואז החריפות נעלמת כל טוב פוקסי חבר מהעבודה נוסע לחו"ל בשליחות ויש לו בעיה הוא אוהב חריף וביקש ממני פתרון אז זה מה הכנתי לו טחנתי פלפל יבש חריף טחנתי שבבי שום טחנתי עלי כוסברה יבשים הוספתי חוויג' למרק הוספתי כמון הוספתי מלח ערבבתי טוב טוב ולצנצנת יבשה סגורה הייטב שלא תכנס לחות עכשיו בחו"ל הבחור ישים מהתערובת בצלוחית יוסיף מעט שמן או מים יבחש ויש לו סחוג נהדר מקווה שיהנה פוקסי אני קונה פלפל חריף יבש הייטב בשוק בראש העין או בשוק נתניה. אני דווקה משרה את הפלפל לשעה ואפילו במים רותחים. מעביר למסננת ליציאת שארית המים וסוחט היטב בין כפות הייים. מעביר לבלנדר מוסיף שיני שום מראש שום אחד חבילה כוסברה כפית מלח כפית כמון כפית חוויג' למרק מפעיל את מעבד המזון ומתעלף מהריח ואז באה הבעיה העיקרית לחלק לכל העומדים בטור בעונת הפלפלים: מכוון שאני מגדל לבד בגינה. במקום הפלפל היבש אני משתמש בפלפל אדום טרי ישר מהגינה.אבל אותו המתכון טיפ לכל מי שנגע בפלפל חריף: יש לשטוף את היידים במים מהברז אבל הכי חמים שאתם מסוגלים לסבול!! וכל החריף יירד מהידיים ואין חשש לגעת בעיניים
בקשר לסחוג ירוק או אדום כאשר את מכינה סחוג מפלפלים אדומים טריים את עובדת לפי המתכון של הסחוג הירוק הטרי סחוג ירוק טריו פוקסי99 / מתכונים 6 פלפלים חריפים טריים גדולים 15 שיני שום(כראש וחצי) חבילה כוסבה כפית חוויג' למרק 1/2 1 כפית כמון כפית מלח לנקות את הפלפלים מהגרעינים ונמחיצות לשים במעבד מזון להפעיל למספר שניות עד קבלת פלפל קצוץ אבל לרא מישחה סחוג מהיר הכנה פלפלים גדולים חריפים 1/2 חבילה כוסברה 10 שיני שום 1/2 כפית כמון מעט כורכום 3/4 כפית מלח הכל לבלנדר ולהפעיל ניתן להוסיף כפית חוויג' במקום הכמון והכורכום פוקסי פלפל צ'ומה כפות פפריקה חריפה 1כף פפריקה מתוקה ראש שום כתוש 1/4 כוס שמן 1/2 כפית קרוויה(קימל טחון) 1/2 כפית מלח לבחוש הכול הייטב וזה פפלפל צ'ומה להוציא מהקערה לשים את הכוסברה והשום להפעיל עד קבלתם קצוצים להחזיר את הפלפל להוסיף מלח חחויג' כמון להפעיל למספר שניות ומוכן יש לזכור שאורך חיי המדף של סחוג כזה הוא קצר יחסית במקרר • סחוג אדוםו פוקסי99 / מתכונים ו 04:06 | 11/10/06 2 כוסות פלפל קטן יבש כנייר חבילה כוסברה 20 שיני שום כפית מלח כפית כמון כפיתחווג' למרק שמים את הפלפלים בקערה ושופכים מים רותחים משאירים בקערה לחצי שעה מוצאים מהקערה סוחטים את הנוזלים (אני משתמש במיבש חסה) מעבירים את החומרים למעבד מפעילים לקבלת מרקם קצוץ דק דק אבל לא משחתי ונהנים לי יש תמיד פלפל מתוק יבש במקרה והסחוג יצא חריף מידי לכושר הסבל שלי אני מדלל את החריפות עם הפלפל המתוק והמלצה כאשר את מסיימת להכים ולעבוד עם הפלפלים לרחוץ את הידיים עם סבון ולשטוף במים החמים ביותר שאת יכולה לסבול ואז החריפות נעלמת כל טוב פוקסי חבר מהעבודה נוסע לחו"ל בשליחות ויש לו בעיה הוא אוהב חריף וביקש ממני פתרון אז זה מה הכנתי לו טחנתי פלפל יבש חריף טחנתי שבבי שום טחנתי עלי כוסברה יבשים הוספתי חוויג' למרק הוספתי כמון הוספתי מלח ערבבתי טוב טוב ולצנצנת יבשה סגורה הייטב שלא תכנס לחות עכשיו בחו"ל הבחור ישים מהתערובת בצלוחית יוסיף מעט שמן או מים יבחש ויש לו סחוג נהדר מקווה שיהנה פוקסי אני קונה פלפל חריף יבש הייטב בשוק בראש העין או בשוק נתניה. אני דווקה משרה את הפלפל לשעה ואפילו במים רותחים. מעביר למסננת ליציאת שארית המים וסוחט היטב בין כפות הייים. מעביר לבלנדר מוסיף שיני שום מראש שום אחד חבילה כוסברה כפית מלח כפית כמון כפית חוויג' למרק מפעיל את מעבד המזון ומתעלף מהריח ואז באה הבעיה העיקרית לחלק לכל העומדים בטור בעונת הפלפלים: מכוון שאני מגדל לבד בגינה. במקום הפלפל היבש אני משתמש בפלפל אדום טרי ישר מהגינה.אבל אותו המתכון טיפ לכל מי שנגע בפלפל חריף: יש לשטוף את היידים במים מהברז אבל הכי חמים שאתם מסוגלים לסבול!! וכל החריף יירד מהידיים ואין חשש לגעת בעיניים